Skoda Rapid Spaceback ScoutLine: pachet de accesorii estetice pentru off-road

de Bogdan Mirică
Miercuri, 08.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda introduce un set de accesorii estetice pentru actualul Rapid Spaceback. Modelul compact inspiră acum un spirit de aventură, grație elementelor de protecție pentru ieșiri în off-road.

Skoda încearcă să diversifice gama actualului Rapid Spaceback, compacta destul de populară a cehilor, cu o variantă dedicată ieșirilor în teren accientat.

Se numește Rapid Spaceback ScoutLine și, după cum o sugerează și numele, este mai degrabă un pachet de accesorii estetice, decât un kit de modificări pentru aventuri în teren accidentat. Practic, cehii și-au dorit să le ofere clienților un pachet vizual care să țină locul unei variante Scout.

Lista modificărilor începe cu spoilere de culoare neagră și finisaj argintiu, completate de protecție din plastic la nivelul pragurilor și al bosajelor. Skoda completează totul cu un set de jante Rock de 16 inch sau Camelot de 17 inch și cu carcase pentru oglinzile laterale vopsite în argintiu. Paleta culorilor de caroserie va fi identică cu cea a modelului existent în prezent la vânzare.

Urmareste Automarket
La fel și gama de motorizări, cu o singură excepție: versiunea economică Green Line.
Pasagerii vor avea la dispoziție motoare pe benzină de 90, 110 și 125 de cai putere. Cei care își doresc un diesel au la dispoziție unități de 90 și 116 cai putere.

Noul pachet Skoda Rapid Spaceback Scoutline va fi disponibil pe mai multe piețe europene, începând cu luna iulie.

Comentarii (7)

  • tot eu
    o masna lipsita total de personalitate...dar ma rog pt. hoherit la firme....merge.
    9 8
  • Cel mai sters model Skoda lansat vreodata. Si Octavia 1 arata de 10 ori mai bine ca asta
    9 4
  • Nu gasesc nici o scuza pentru care sa aleg Rapid Spaceback si nu Fabia sau Fabia Break???
    6 1
  • Ce's cu glumele astea ? A3 allroad, Spaceback Scout ? Dar modelul hatch limuzina nu il fac si ala sa aibe concurenta la noul volvo limuzina 4x4 suv sau ce .... ..... o fi si hidosenia aia ?

    Mai bine ar lucra un pic la designul lui Yeti si sa lase prostiile. Si cu loganul ma bag pe unde nu merge nici tata lu Rapid scout... defapt scoutline :))))))) un fel de s-line de la audi.
    Astept varianta invoatoare tedeilineeee...

    Trebuiau sa se ocupa de acest model la partea de motorizari, sa faca mai calitativ chestia aia numita motor 1.2 MPI 75cp in 3 cilindrii aspirat produsa in INDIA si sa lucreze la distributia modelelor 1.2 tsi, si la egr-ul modelelor 1.6tdi care este peste 2000lei schimbatul.
    Si la tabla aia ce rugineste mai tare ca la Dacia.

    Si apoi sa vorbeasca de preturi de peste 20.000 cat va fi acest model.

    Inca odata arata ca prostia nu are limite atata timp cat exista "cerere".
    11 5
  • Contradictia din titlu, in mod paradoxal, mi se pare elocventa si mi-ar placea sa cred ca ea este o metafora. Asa este! Modificarile pentru off road sunt doar ESTETICE.
    2 2
  • @S ...noroc cu comentariul tau....m-ai scutit de scris......adaug totusi ceva..am facut test drive cu rapid si este MUUULT sub logan......chiar imi pare rau ca am mers cu cotetul ala
    1 3
  • Cand ai cerere peste asteptari incepi sa o iei pe aratura.Cei de la skoda au luat designul de la Audi de acum 3-5 generatii,l-au modificat pe ici pe colo,gandind ca nu se prinde nimeni.Rapid scout nu este reusit daca nu are garda la sol de minim 17cm,dar sa compari modelel skoda ca fiind sub loganuri este prea de tot,skoda da garantii la caroserie de 12 ani pentru coroziune,iar dacia,renault cat dau?,parca 6 ani doar,nu mai spun de gama de motorizari,asa ca,sa nu ma pronunt rautacios cu o marca pe care nu mi-o permit.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru