Skoda Rapid Spaceback

Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi

Skoda Rapid și Rapid Spaceback primesc îmbunătățiri pentru piața din China: design inspirat de Scala și sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 inch

Skoda a publicat o serie de imagini și informații referitoare la Rapid și Rapid Spaceback facelift. Versiunile sunt destinate pieței din China și au primit atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback își va schimba numele și promite noutăți de design și tehnologie: "Va fi adevăratul rival al lui Volkswagen Golf"

Noua generație Skoda Rapid Spaceback va primi un nou nume și va beneficia de un design proaspăt și tehnologii moderne pentru a deveni "adevăratul rival al lui Volkwagen Golf" în locul lui Skoda Octavia.
Joi, 23 Iunie 2016 | Modele noi

Cel mai nou concept Skoda este un coupe care se numește Atero și are la bază un Rapid Spaceback

Pentru că nu le-a oferit clienților săi actuali un coupe sportiv, Skoda a decis să ia atitudine. Rezultatul se numește Atero și are la bază Rapid Spaceback.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback ScoutLine: pachet de accesorii estetice pentru off-road

Skoda introduce un set de accesorii estetice pentru actualul Rapid Spaceback. Modelul compact inspiră acum un spirit de aventură, grație elementelor de protecție pentru ieșiri în off-road.
Luni, 14 Iulie 2014 | Industrie

Skoda Rapid Spaceback a primit premiul Red Dot pentru design

Skoda Rapid Spaceback a primit prestigiosul premiu Red Dot pentru design. Este al şaptelea model de serie Skoda ce primeşte acest premiu.
Vineri, 30 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini de la Worthersee

Festivalul de la Worthersee, dedicat mărcilor din Grupul Volkswagen a consemnat şi anul acesta o serie de propuneri interesante, multe dintre ele bazate pe Golf GTI.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Preţuri Skoda Rapid Spaceback în România: start de la 11.050 euro

Importatorul Skoda în România a publicat pe portalul său preţurile lui Rapid Spaceback. Versiunea de bază, cu motor 1.2 MPI de 75 CP, are un preţ de pornire de 11.050 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Modele noi

Şeful Skoda: ”Rapid Spaceback este pentru clienţii tineri”

Hatchback-ul compact al celor de la Skoda, Rapid Spaceback, se va adresa unui public mai tânăr şi va avea mai multe posibilităţi de personalizare, anunţă Winfried Vahland, CEO-ul Skoda.
Luni, 15 Iulie 2013 | FRANKFURT 2013

Skoda Rapid Spaceback, a doua versiune de caroserie a modelului ceh

Skoda a prezentat primele imagini oficiale ale noii versiuni de caroserie a lui Rapid. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback, noul teaser ne dezvăluie surpriza cehilor

Skoda a publicat o nouă imagine teaser a celei de-a doua versiuni de caroserie din gama Rapid. Este vorba despre Rapid Spaceback, model care va fi dezvelit în curând.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback - primul hatchback compact al cehilor vine în iunie în România

Skoda va lărgi gama actualului Rapid cu o variantă nouă, botezată Spaceback. Modelul va fi un hatchback compact, poziţionat peste actualul Fabia.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Rapid, Audi A3 Sportback, Skoda Rapid Spaceback, Skoda Rapid hatchback, Skoda Rapid break
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru