Şeful Skoda: ”Rapid Spaceback este pentru clienţii tineri”

de Sebastian Toma
Miercuri, 17.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hatchback-ul compact al celor de la Skoda, Rapid Spaceback, se va adresa unui public mai tânăr şi va avea mai multe posibilităţi de personalizare, anunţă Winfried Vahland, CEO-ul Skoda.

Skoda vrea să atragă clienţii tineri cu noua versiune de caroserie a lui Rapid, Spaceback. După cum explică şi CEO-ul Skoda, Winfried Vahland, modelul este destinat unei clientele mai tinere, care să fie atrasă atât de caroseria hatchback, cât şi de posibilităţile de personalizare disponibile în gamă. Noua versiune de caroserie a lui Rapid face parte din planul de expansiune al celor de la Skoda, productătorul ceh pregătind noi modele şi versiuni de caroserie pentru a-şi urca vânzările la 1.5 milioane de unităţi pe an până în 2018.

Rapid Sportback va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt în luna septembrie. Modelul este mai scurt decât versiunea berlină a lui Rapid, are un portbagaj mai mic şi beneficiază de aceleaşi motorizări. Avantajul său în raport cu alţi competitori din segment, pe lângă partea de preţ de achiziţie, va fi la capitolul spaţiu interior.

Urmareste Automarket
În ceea ce priveşte interiorul, cei de la Skoda au prezentat o singură imagine a habitaclului, posibilităţile de personalizare menţionate nefiind încă explicate. Cel mai probabil, cehii vor oferi mai multe game de accesorii pentru interior, fie că vorbim despre culori diferite pentru tapiţerie, ornamente noi sau doar accente colorate pentru anumite elemente din habitaclu.

Via AutomotiveNews (înreg.) Skoda

Comentarii (15)

  • Nu prea vad rostul acestui model, mai degraba un breack......... si la cat de prost merg vanzarile la gama Rapid..... nasol, prea scumpe !
    18 12
  • Haos total in gama skoda. Fiecare isi da tot felul de explicatii, dar in realitate nimeni nu e sigur de nimic. Mutantul asta merita sa fie un esec mai mare si decat Fabia sau Yeti.
    23 14
  • De unde stii ca merg prost vanzarile in gama rapid? Sau vorbesti sa nu adormi?
    18 14
  • Fiat e varza in Europa, iar Skoda a vinde mai putin decat Fiat.Asta ce-ti spune?

    Evenimentele lunii trecute in Europa (#unitati):

    Fiat 54,351
    Skoda 46,302
    18 6
  • Da, ai dreptate....o marca cu prtul mediu de 10.000 a vandut cu 7% mai mult decat cea a carei medie de pret e 12-14.000. Ia vezi cate Octavii noi s-au vandut si cate Panda, care e la juma de pret si are un an in spate....Da scrie, ca suntem curiosi...
    6 5
  • antonny
    Şeful Skoda: ”Rapid Spaceback este pentru clienţii tineri” are dreptate .... masina buna pentru flota
    2 6
  • Ford Fiesta mi se pare mult mai cool decat acesta Skoda......
    Skoda asa masini plictisitoare face
    probabil Rapid Sport cand va intra in productie sa fie putin mai tentanta ca oferta in rest....doar masini
    7 12
  • gigel rapidu
    Domnule ala, nu trage bre in pianist. Nu trebuie sa fii doctor in marketing ca sa afirmi ca vanzarile modelului rapid sunt undeva pe la parter...trebuie doar sa cauti in trafic modelul respectiv. Si vei vedea ca nu se prea vad.pace
    6 3
  • Batranu'
    Din pacate,se vede influenta VW si la Skoda,aceasta tendinta de "uniformizare" a gamei,toate sa aiba un design anost.Si Seat,care avea o doza de "nebunie" in design a urmat acelasi trend,de nu mai poti face diferenta intre Ibiza si Leon (idem Rapid si Octavia).Acum merg vanzarile grupului VAG datorita impresiei de fiabilitate,dar deja alti producatori pot egala nivelul de satisfactie al clientului,cu un design mai frumos.Vw va trebui sa schimbe trendul designului anost,altfel nu ii vad bine in viitor....
    6 7
  • doar mie mi se pare ca arata excelent?
    7 13
  • si mie mi se pare ca arata excelent.E chestie de gust.
    6 10
  • opinie
    Urata cu spume !!!
    9 7
  • Urata,proasta si scumpa.
    6 6
  • Poate pentru clientii tineri la a treia tinerete.
    Cum au reusit astia de la Skoda sa transforme ceva simplu in altceva nedefinit, ma depaseste.
    6 2
  • Puteti sa-mi dati exemplu de masina frumoasa,buna si ieftina?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru