Rapid Spaceback

Luni, 14 Iulie 2014 | Industrie

Skoda Rapid Spaceback a primit premiul Red Dot pentru design

Skoda Rapid Spaceback a primit prestigiosul premiu Red Dot pentru design. Este al şaptelea model de serie Skoda ce primeşte acest premiu.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Skoda îşi extinde gama de modele în ediţie Monte Carlo

Skoda a adus la Geneva gamă completă de versiuni Monte Carlo. Avem acum Citigo, Rapid Spaceback, Yeti, dar şi Fabia în echipare Monte Carlo.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Preţuri Skoda Rapid Spaceback în România: start de la 11.050 euro

Importatorul Skoda în România a publicat pe portalul său preţurile lui Rapid Spaceback. Versiunea de bază, cu motor 1.2 MPI de 75 CP, are un preţ de pornire de 11.050 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Modele noi

Şeful Skoda: ”Rapid Spaceback este pentru clienţii tineri”

Hatchback-ul compact al celor de la Skoda, Rapid Spaceback, se va adresa unui public mai tânăr şi va avea mai multe posibilităţi de personalizare, anunţă Winfried Vahland, CEO-ul Skoda.
Luni, 15 Iulie 2013 | FRANKFURT 2013

Skoda Rapid Spaceback, a doua versiune de caroserie a modelului ceh

Skoda a prezentat primele imagini oficiale ale noii versiuni de caroserie a lui Rapid. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback, noul teaser ne dezvăluie surpriza cehilor

Skoda a publicat o nouă imagine teaser a celei de-a doua versiuni de caroserie din gama Rapid. Este vorba despre Rapid Spaceback, model care va fi dezvelit în curând.

Tag-uri similare

Skoda, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, Salon Auto Frankfurt, noutati Skoda, Skoda Rapid, poze Skoda, rapid, Skoda Rapid Spaceback, Rapid Spaceback
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru