Smart confirmă planurile pentru o versiune Forfour electrică

de Bogdan Mirică
Luni, 04.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart pregăteşte conştiincios un viitor eco pentru modelele din gama sa. Pe lista planurilor de viitor se află şi o versiune electrică a modelului Forfour, confirmată oficial.

Smart intenţionează să mărească gama de opţioni existente pentru noul Forfour, model prezentat luna trecută şi aşteptat să îşi facă apariţia în faţa publicului cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Un oficial Mercedes, părintele constructorului de modele urbane, a confirmat oficial intenţia de a da naştere unei versiuni electrice pentru Forfour, fratele mai mare, cu patru locuri, al lui Smart Fortwo. Anunţul vine la numai o lună de când Smart a confirmat şi o variantă decapotabilă a noului Forfour.

Modelul electric a fost anunţat de Thomas Weber, un actor important în departamentul pentru dezvoltare Mercedes. Potrivit lui Weber, viitorul Forfour cu zero emisii va purta emblema Electric Drive şi va fi gata să debuteze în showroom-uri cel mai devreme în 2016.

Până atunci însă, clienţii care îşi doresc o maşină electrică de oraş pot cumpăra în continuare versiunea cu zero emisii a vechiului Smart Fortwo. Aceasta foloseşte un motor de 55 kW, echivalentul a 73 de cai putere, şi un set de baterii care asigură o autonomie de 145 de kilometri.

Comentarii (1)

  • Pretul - cand este comunicat ? Cand ? Da stim, au tehnologia necesara, bla bla bla - dar pretul si data lansarii , cand ?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru