Ssangyong va inaugura un centru de testare şi dezvoltare în Europa

de Sebastian Toma
Luni, 16.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SsangYong va inaugura în 2014 un centru de testare şi dezvoltare în Regatul Unit. Este primul centru de acest gen pentru marca deţinută de Mahindra & Mahindra.

Globalizarea este o necesitate. Nu eşti în siguranţă dacă nu eşti competitiv şi în alte ţări.

Anand Mahindra
CEO Group Mahindra
Grupul indian Mahindra & Mahindra a anunţat că va inaugura un centru de cercetare şi dezvoltare în Europa, care va avea rolul de a face mărcile din portofoliu, cum ar fi SsangYong, să fie competitive la nivel global. Centrul va fi deschis în 2014 în Regatul Unit şi are rolul de a calibra viitoarele modele ale grupului conform cerinţelor utilizatorilor europeni, de la setări de suspensie până la design şi tehnologii. Vestea a fost confirmată deja de Yoo-Il Lee, Preşedintele SsangYong Motor Company, în cadrul unui interviu acrodat cotidianului "Seoul Economic Daily". Mahindra & Mahindra devine a doua companie indiană care îşi deschide centru de testare şi dezvoltare în Europa, după Tata Motors.

”Vor dura cel puţin şase luni până când centrul va deveni operaţional. Apoi, ne gândim să-l extindem cu o altă companie sau subsidiară.

În primă fază, ne vom concentra pe produsele Mahindra, deoarece SsangYong are deja propriul său ecosistem. Trebuie să fim prezenţi în acest domeniu şi în Europa, e o cerinţă obligatorie dacă vrei să joci la nivel global. Noi avem doar 10 ani de experienţă, în timp ce alţi producători au o experienţă de 100 de ani.”, explică Rajan Wadhera, şeful departamentului de tehnologie de la Mahindra & Mahindra.

Urmareste Automarket
Marca SsangYong a intrat în portofoliul Mahindra & Mahindra în 2011.
Vânzările SsangYong au atins cel mai ridicat nivel din 2005 până în prezent, totalizând 14.244 unităţi vândute în primele nouă luni ale anului curent, ceea ce reprezintă o creştere de 21% faţă de anul precedent. Viitorul SsangYong pare să fie asigurat odată cu preluarea realizată de compania din India, care intenţionează să investească serios în viitoarele modele ale mărcii.

Via Autoactu

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru