Subaru Viziv Performance: conceptul care anunță viitoarea generație WRX a debutat în Tokyo

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 25.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a prezentat Viziv Performance Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Prototipul constructorului nipon anunță viitoarea generație WRX.

Subaru continuă seria conceptelor din familia Viziv (Vision for Innovation) cu noul Viziv Performance. Prototipul anunță viitoarea generație WRX și a fost prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Sedanul constructorului nipon măsoară 4.630 de mm lungime, 1.950 de mm lățime și are o înălțime de 1.430 de mm. Ampatamentul anunțat de Subaru este de 2.730 de mm, iar interiorul poate găzdui cinci persoane.

Din punct de vedere estetic, Subaru Viziv Performance mizează pe filozofia "Dynamic × Solid". Zona frontală este extrem de agresivă și este dominată de linii drepte, în timp ce partea din spate se face remarcată prin prezența celor patru terminații ale sistemului de evacuare.

Subaru spune că Viziv Performance rămâne findel plăcerii de a conduce, iar această declarație este susținută de motorul boxer și de sistemul Symmetrical AWD. În același timp, niponii spun că Viziv Performance integrează și o serie de sisteme de asistență de ultimă generație.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, Subaru a prezentat și o versiune limitată a lui WRX STI, dedicată exclusiv pieței din Japonia.

Subaru S208 va fi produs în doar 450 de exemplare, iar japonezii spun că acesta oferă 329 de cai putere, un sistem de direcție îmbunătățit și suspensii revizuite.

Comentarii (1)

  • În fine, un design digerabil de la Subaru - ba chiar sexy de-a binelea privit din unele unghiuri.

    Totu-i ca pe drumul de la concept-car spre serie să nu se piardă prea multe detalii inspirate, cum de multe ori se întîmplă din păcat și la case mai mari.
    16 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru