Suzuki iV-4 - un nou rival pentru Nissan Juke va fi prezentat la Frankfurt

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 30.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt un concept numit iV-4. Este vorba de crossover compact ce anunţă noua linie de design Suzuki şi un viitor rival pentru Nissan Juke.

Suzuki a prezentat două imagini teaser cu un model concept pe care îl va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă. Este vorba de un crossover compact ce anunţă un viitor rival pentru Nissan Juke. Acest nou concept anunţă şi debutul unui limbaj de design pentru Suzuki, precum şi extinderea actualei game de modele. Viitorul model de serie va fi lansat în 2015 şi va prelua o parte din elementele de design prezentate de conceptul iV-4.

Astfel va fi păstrată grila radiatorului cu cinci elemente şi precum şi forma specifică a capotei. Imaginile teaser prezentate nu prezintă prea multe detalii, dar se poate vedea că designerii Suzuki s-au inspirat din celelalte SUV-uri din gama mărcii japoneze: Jimny şi Grand Vitara.

Urmareste Automarket
Suzuki nu a prezentat nici un fel de date tehnice referitoare la acest nou concept şi va trebui să aşteptăm prezentarea oficială de pe 10 septembrie pentru a afla mai multe detalii.
Suzuki mai lucrează şi la un viitor înlocuitor al actualelor modele Alto şi Splash. 

Via Autocar

Comentarii (4)

  • Mai terminati cu JUKE, nu e singurul in "sistem": opel mokka, chevrolet trax, p 2008, renault captur, urmeaza ei de la Citroen-Honda-Ford etc
    8 16
  • Daaaa,Traxul ala cu bord de motocicleta, e mare smecherie! La Ciorogarla! La praguri are garda de 25 cm iar la bara fata ,5.
    13 3
  • Juke-R
    @CLUBC4.RO

    Nissan Juke e modelul de referinta. Putina cultura auto nu-ti strica.
    Probabil nu constientizezi conceptul, cifrele de vanzari si evolutia concurentei dupa aparitia lui Juke. Toate astea ar trebui sa-ti dea o idee de ce este considerat Juke liderul segmentului de intreaga presa de specialitate.
    20 3
  • Marile companii isi permit luxul sa minta in fata si sa aburesaca presa, sa nu uitam ca juke a aparut pe piata la 4 ani dupa sx4, ca sa nu mai mentionam ignis, vitara, s.a.m.d. In timp ce Suzuki si-a facut o cariera creand astfel de masini, nesimtitii de la Renault se declara inventatorii clasei, si culmea, toata presa pune botul.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru