Feedback

Citroen Berlingo

Marti, 03 Septembrie | General

Video. Pilotul de raliuri Esapekka Lappi a testat utilitara Citroen Berlingo pe o probă de macadam

Esapekka Lappi, unul dintre piloții Citroen implicați în actualul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, a testat utilitara Berlingo pe o probă de macadam din cadrul școlii Langley Park din Essex, Marea Britanie.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | General

Hattrick PSA: Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo împart titlul International Van of the Year 2019

Titlul de Vehiculul Comercial al Anului 2019 merge în familia PSA. Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo sunt cele trei utilitare care împart premiul acordat de juriul format din cei 25 de jurnaliști europeni.
Sambata, 20 Ianuarie 2018 | Industrie

Cerere ridicată pentru Citroen Berlingo și Peugeot Partner: francezii măresc producția celor două modele la uzina din Portugalia

Grupul PSA a anunțat mărirea echipei de producție la fabrica sa din Mangualde, Portugalia, ca să facă față cererii ridicate pentru modelele produse acolo, respectiv Citroen Berlingo și Peugeot Partner.
Joi, 19 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Citroen Berlingo primeşte o actualizare: motoare euro 6 şi tehnologie nouă la interior

Francezii de la Citroen au prezentat primele imagini şi informaţii ale versiunii facelift a lui Berlingo. Versiunile de marfă şi de pasageri ale modelului vor debuta la Geneva.
Vineri, 03 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Citroen Berlingo şi Jumpy au primit un facelift

Berlingo şi Jumpy au primit un facelift care le aduce în ton cu restul gamei Citroen. Versiunile pentru pasageri se numesc acum Multispace şi sunt mai practice şi mai puţin poluante.
Duminica, 06 Decembrie 2009 | General

Citroen lanseaza editia de iarna a lui C-Crosser si Berlingo

Citroen a lansat in Franta o editie speciala a modelelor C-Crosser si Berlingo, botezata Rossignol. Cele doua masini au fost imbunatatite pentru a oferi o siguranta sporita in conditii de iarna.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru