Fiat Tipo

Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Fiat Tipo, scos de la vânzare în Marea Britanie

Fiat a anunțat că a retras de la vânzare modelul compact Tipo pe piața din Marea Britanie. Acesta va fi înlocuit indirect de către noul Fiat 600e în această țară.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Fiat Tipo facelift: compacta primește modificări de design, motoare noi și versiune Cross

Fiat a publicat primele imagini cu Tipo facelift, care primește o serie de modificări de design, instrumentar de bord digital, motoare noi și tehnologii îmbunătățite. În plus, gama include acum și o versiune Cross.
Luni, 25 Mai 2020 | Modele noi

Fiat pregătește o actualizare a gamei de modele: un SUV bazat pe Tipo și un succesor pentru Punto

Fiat pregătește pe termen mediu lansarea unui SUV bazat pe Tipo și un succesor pentru subcompacta Punto, pe lângă versiunea de serie pentru conceptul Centoventi.
Vineri, 22 Februarie 2019 | Industrie

Fiat a produs 500.000 de unități Tipo: borna a fost atinsă în doar 3 ani de la debut

Fiat a asamblat jumătate de milion de unități Tipo în cadrul fabricii din Bursa, Turcia. Modelul de clasă compactă este disponibil în trei versiuni de caroserie: hatchback, sedan și break.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Modele noi

Fiat Tipo primește două versiuni noi: Tipo Mirror este dedicat pasionaților de tehnologie, iar Tipo Street are ca public țintă tinerii

Fiat Tipo este disponibil în două versiuni noi dedicate tinerilor și pasionaților de tehnologie, iar acestea pot fi comandate cu motoare diesel și pe benzină de până la 120 CP.
Luni, 21 Mai 2018 | Industrie

Fiat pregătește restructurări majore în gama de modele: italienii ar putea elimina Punto și Tipo pentru a se concentra pe brandul Jeep

Fiat va elimina Punto și Tipo din gama de modele, iar uzinele din Italia vor produce doar modele premium pentru Maserati și Jeep, ca parte a unei strategii de restructurare care va fi anunțată în 1 iunie, potrivit unor surse neoficiale.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Modele noi

Fiat sugerează că va elimina Tipo din gama de modele pentru Europa: "Vom continua să dezvoltăm doar Panda și familia 500"

Sergio Marchionne anunță o restructurare pentru Fiat în Europa prin care va continua să dezvolte doar Panda și familia de modele 500, întrucât nu va mai investi în Tipo din cauza concurentei puternice.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

Fiat lansează noi pachete speciale: S-Design pentru 124 Spider, 500X și Tipo; Mirror pentru gama 500

Fiat va lansa pachetul special S-Design pentru modelele 124 Spider, 500X și Tipo, dar și noul pachet Mirror pentru 500, 500L și 500X, care aduc noutăți din punct de vedere al designului și, respectiv, tehnologiilor.
Joi, 01 Februarie 2018 | Modele noi

Fiat Tipo Sport: compacta italiană ar putea primi o versiune sportivă în martie

Fiat Tipo ar putea primi o versiune sportivă cu îmbunătățiri vizuale cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Estetică revizuită: Fiat Tipo poate fi comandat în versiunea S-Design

Fiat a deschis lista de comenzi pentru Tipo S-Design. Versiunea oferă modificări de exterior, îmbunătățiri la interior și motorizări cunoscute.
Luni, 06 Februarie 2017 | General

Pentru a-și dovedi fiabilitatea, Fiat Tipo a făcut înconjurul lumii în 113 zile

Fiat a vrut să le demonstreze tuturor că noul Tipo este o mașină fiabilă, motiv pentru care a trimis un sedan în jurul lumii. Acesta a revenit acasă după 113 zile.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Siguranta

Fiat Tipo dezamăgeşte la EuroNCAP: 3 stele în varianta standard a testului. Sistemul de frânare automată nu funcţionează în oraş

Fiat Tipo a obţinut doar 3 stele în testul standard de siguranţă EuroNCAP, iar sistemul de frânare automată de urgenţă nu a reuşit să evite niciun impact la viteze mai mici de 20 km/h.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 August 2016 | Modele noi

Fiat și-a adus aminte de segmentul mic: noua generație Punto se va lansa în 2018 și va fi un model global

Fiat promite să revină în segmentul mic, acolo unde Punto nu mai este de mult un rival pentru Ford Fiesta și Volkswagen Polo. Italienii vor să lanseze urmașul lui Punto în 2018 și să revină în preferințele publicului european.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

Familia e completă: Fiat Tipo primește o versiune hatchback și una break

Salonul Auto de la Geneva găzduiește astăzi premierele mondiale ale celor două noi versiuni de caroserie care lipseau din gama Tipo. Disponibil până acum doar în versiune sedan, Tipo vine de acum și în variante hatch și break.
Luni, 15 Februarie 2016 | Intern

Un nou sedan compact se lansează în România. Noul Fiat Tipo pleacă de la 12.200 de euro, dar vine cu o promoție de lansare

Fiat mizează pe un nou sedan compact care-i ia locul lui Linea pe piață. Noul Fiat Tipo se luptă pe piață cu Renault Fluence, Peugeot 301, Skoda Rapid și Hyundai Elantra.
Luni, 12 Octombrie 2015 | Modele noi

Fiat Tipo: aceasta este noua berlină compactă italiană

Fiat a anunțat numele sub care va comercializa noua sa berlină compactă. Noul model al italienilor se numește Tipo și debutează pe piață în 2016.

Tag-uri similare

Fiat, modele noi Fiat, noutati Fiat, vanzari Fiat, fabrica Fiat, Fiat Tipo, poze Fiat, Tipo, preturi Fiat, masini noi Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru