FOS

Marti, 07 August 2018 | General

FEATURE: Goodwood Festival of Speed: cum ajungi, cât te costă și ce poți să vezi acolo

Am experimentat în acest an cea de-a 25-a ediție a Festivalului Vitezei din Goodwood și vă povestim totul despre cum puteți ajunge la acest eveniment unic.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Feature

REPORTAJ: Goodwood Festival of Speed în doză concentrată

Am răspuns afirmativ invitației Ford de a vizita Festivalul Vitezei de la Goodwood. Avea să urmeze un concentrat de fericire administrat în cele șase ore pe care le-am petrecut pe domeniul Lordului March.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Feature

Accidentele spectaculoase de la Goodwood Festival of Speed 2014

Pe lângă lecţia de istorie pe care o predă Festivalul Vitezei de la Goodwood, în fiecare an avem şi o serie de ieşiri în decor, unele extrem de spectaculoase. Am adunat pentru voi o serie de întâlniri violente cu baloţii de paie în cadrul ediţiei de anul acesta.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Feature

Cele mai rapide urcări din istoria Goodwood Festival of Speed

Goodwood Festival of Speed este un eveniment special, care încinge orgoliile pe terenul Lordului March. În fiecare an se încearcă doborârea recordului de timp pe traseul care măsoară 1.8 kilometri.
Joi, 05 Iulie 2012 | Feature

FEATURE: Fascinaţia Goodwood Festival of Speed

Domeniul Lordului March din Marea Britanie găzduieşte an de an un eveniment interesant pentru fanii maşinilor adevărate: Goodwood Festival of Speed. Deşi iniţial a fost dedicat pasionaţilor locali, evenimentul a devenit ulterior un reper în lumea auto internaţională.

Tag-uri similare

Goodwood, Goodwood Festival of Speed, Festival of Speed, FOS, lord march, goodwood revival, goodwood 2012
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru