Tesla a primit peste 14.000 de comenzi pentru Model 3 în Europa: 8.500 de unități au fost deja înmatriculate în ianuarie

de Paul Cosma
Luni, 07.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a primit peste 14.000 de comenzi pentru Model 3 în Europa, iar circa 8.500 de unități au fost deja înmatriculate în prima săptămână din acest an.

La începutul lunii decembrie 2018, Tesla a anunțat că Model 3 poate fi comandat pe principalele piețe europene, iar livrările vor începe din acest an.

Constructorul american lansase configuratorul pentru Model 3 pe mai multe piețe din Europa, printre care se numără și Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Suedia și Norvegia.

Potrivit Insideevs, Tesla a primit, până în prezent, peste 14.000 de comenzi pentru Model 3 în Europa. Conform aceleiași surse, 8.584 de unități au fost deja înmatriculate în primele zile din ianuarie.

Pe piața europeană, Tesla Model 3 este disponibilă pentru început în două versiuni. Cea cu autonomie extinsă și tracțiune integrală oferă o autonomie maximă de 544 de kilometri conform standardului WLTP, în timp ce varianta de performanță oferă o autonomie de 530 de kilometri.

Tesla și-a dublat vânzările în 2018 cu ajutorul lui Model 3, care a generat mai mult de jumătate din volumul total de livrări. 6 din 10 mașini care au ajuns la clienții Tesla au fost Model 3.

Via Insideevs

 

Comentarii (3)

  • Pazea Leaf!
    2 2
  • mircea badea
    ma astept sa fie comandate milioane pana la sfarsitul anului.
    2 5
  • Edikkk
    Bravo Tesla !!!

    Cât mai puţin petrol ars cu atât mai bine pentru plămânii noştri !
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru