Tesla anunță o reorganizare majoră după plecarea a 10 directori executivi: "Vrem să îmbunătățim comunicarea între departamente"

de Daniel Popescu
Marti, 15.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel puțin 10 directori executivi au părăsit Tesla în 2018, motiv pentru care Elon Musk a anunțat o reorganizare majoră care să "îmbunătățească comunicarea" între departamente.

Tesla și-a anunțat angajații prin intermediul unui mail intern obținut de publicația LA Times că va exista o reorganizare majoră a companiei. Semnat de CEO-ul Elon Musk, mail-ul anunță că obiectivul schimbării este legat de eficientizarea comunicării și reducerea activităților care nu sunt esențiale.

"Vrem să îmbunătățim comunicarea prin combinarea funcțiilor acolo unde este posibil și prin limitarea activităților care nu sunt vitale pentru succesul misiunii noastre", scrie Musk în scrisoare.

Sursa citată menționează însă că mail-ul intern vine ca răspuns la un val de plecări fără precedent din fruntea companiei. De la începutul anului, cel puțin 10 directori executivi au plecat de la Tesla, cei mai mulți ca urmare a numeroaselor probleme întâmpinate cu producția sub așteptări a lui Model 3.

Printre cei care au plecat se numără directorul executiv pentru design de producție Doug Field, Jim Keller, care a ocupat postul de vicepreședinte al programului Autopilot sau Jon McNeill, directorul departamentului de vânzări și service.

De asemenea, a plecat și Matthew Schwall, persoana de contact dintre Tesla și agenția guvernamentală de reglementare pentru siguranță.

În schimb, Musk susține că va continua angajărilor pentru creșterea producției lui Model 3. "Vom continua să angajăm rapid în poziții critice pentru a sprijini creșterea producției lui Model 3 și dezvoltarea produselor viitoare", a mai precizat el.

Via LA Times

Comentarii (1)

  • Rudolf D.
    In limbajul de lemn corporatist se anunta ca de vina e comunicarea. Tipic. Hi hi hi.
    Pana una alta in orasul meu natal a aparut o Tesla. Proprietarul a trecut de la ML 350 la ceva mai ecologic. Yeaaa.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru