Tonino Lamborghini 88 Tauri: smartphone exclusivist din oţel şi piele pentru 6.000 de dolari

de Daniel Popescu
Miercuri, 10.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de haine şi accesorii a producătorului Lamborghini a lansat pe piaţă în ediţie limitată un smartphone premium din oţel şi piele botezat Tonino Lamborghini 88 Tauri, care va avea un preţ de comercializare de 6.000 de dolari.

Esential 6000 de dolari este pretul smartphone-ului Tonino Lamborghini 88 Tauri
1947 este numarul exemplarelor in care va fi produs telefonul Tonino Lamborghini 88 Tauri
5 este diagonala ecranului in inci
Fanii mărcii Lamborghini au acum posibilitatea să-şi completeze gama de gadgeturi cu un smartphone premium lansat sub celebrul brand italian.

Pe numele său complet Tonino Lamborghini 88 Tauri, telefonul este confecţionat din oţel, iar carcasa spate este îmbrăcată în piele, cu logo-ul Lamborghini amplasat sub modulul camerei foto. De asemenea, logo-ul producătorului există inclusiv pe partea frontală, imediat sub ecran.

În ciuda unui design mai degrabă spartan, Tonino Lamborghini 88 Tauri impresionează inclusiv prin specificaţiile sale tehnice. Ecranul are o diagonală de 5", rezoluţie Full-HD 1920x1080 pixeli şi beneficiază de protecţie Gorilla Glass 3, pe lângă un tratament oleofobic împotriva grăsimii şi a murdăriei.

Smartphone-ul este propulsat de Qualcomm Snapdragon 801, unul dintre cele mai puternice chipseturi hardware dedicate telefoanelor şi tabletelor, care include un procesor quad-core Krait 400 cu frecvenţa de 2.3 GHz şi 3 GB RAM. Camera foto principală este produsă de Sony, are 20 MP şi beneficiază de două LED-uri flash, în timp ce camera frontală dedicată selfie-urilor şi convorbirilor pe Skype este de 8 MP.

Carcasa spate este imbracata in piele

Conectivitatea este asigurată de tehnologiile Wi-Fi, 3G şi 4G LTE, în timp ce autonomia este una promiţătoare datorită acumulatorului Li-Ion cu capacitatea de 3400 mAh.

Smartphone-ul utilizează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, însă producătorul nu a menţionat dacă va fi disponibil şi un update la noua versiune Android 5.0 Lollipop, lansată recent de Google.

Telefonul va putea fi precomandat de cei interesaţi până la sfârşitul acestui an pentru un preţ de 6.000 de dolari.

Tonino Lamborghini este o companie care oferă o linie de haine şi accesorii sub brandul Lamborghini şi este deţinută de Tonino Lamborghini, fiul lui Ferruccio Lamborghini, fondatorul brandului mărcii italiene. Telefonul 88 Tauri va fi disponibil într-o ediţie limitată de 1947 de exemplare, anul naşterii lui Tonino Lamborghini.

Lamborghini nu este la prima experienţă cu lumea electronicelor, întrucât are un parteneriat de lungă durată cu producătorul taiwanez Asus pentru o linie dedicată de laptopuri.

În plus, italienii nu sunt nici măcar singurii constructori auto care îşi unesc forţele cu producătorii de electronice. Porsche are de asemenea în portofoliu un telefon mobil, în timp ce Bentley a lansat în luna octombrie în parteneriat cu Vertu un smartphone de 12.500 de euro.

Via GSM Arena

Comentarii (2)

  • Cine-i rezerva unul si lui Gigi pe cand iese?... :)
    6 0
  • Scorpionul.negru
    @Andi
    Gigi vrea Maybach phone nu Lamborghini !
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru