Laptopul Asus Lamborghini VX7 a fost lansat în România

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 05.10.2011
Lamborghini şi Asus au lansat un nou laptop pe care l-au botezat VX7. Design-ul noii creaţii a celor două brand-uri a fost inspirat de modelul Murcielago, iar sub "capotă", acesta ascunde un procesor Intel Core i7.

Constructorul italian de supercar-uri Lamborghini şi producătorul taiwanez de IT Asus au dat naştere unui nou laptop. Aceasta este cea de-a şaptea colaborare dintre cele două branduri, iar noua creaţie a fost botezată VX7.

"Caroseria" lui Lamborghini VX7 a fost inspirată de design-ul supercarului Gallardo şi dispune de două bucăţi de piele pe suprafaţa cărora utilizatorii îşi pot odihni palmele. De asemenea, sigla producătorului italian a fost inserată pe carcasă, iar partea din spate a acestuia reprezintă o miniatură a posteriorului modelului Gallardo. În ceea ce priveşte culoarea carcasei, italienii îşi conservă moştenirea şi au optat pentru portocaliu Lamborghini şi fibră de carbon. În România este disponibilă varianta de culoare neagră.

Sub "capota" lui VX7 regăsim un procesor Intel Core i7 de 2.0 GHz cu Turbo Boost până la 2.9 GHz asistat de 16 Gb de memorie RAM DDR 3. Din toată această ecuaţie nu putea lipsi display-ul cu LED de 15.6 inch Full HD, unitatea optică Combo Blu-Ray şi două hard-disk-uri de 500 GB.

Preţul pentru "supercar-ul" creat de Asus şi Lamborghini este pe măsură, în România fiind comercializat pentru suma de 9.000 lei.

Caracteristici tehnice

Ecran 15.6 inch, rezolutie 1920×1080 pixeli 
Procesor Intel Core i7-2630QM la 2Ghz, Turbo Boost pana la 2.9 GHz
Memorie RAM 16GB DDR3
Stocare 2×500 GB
Placă Grafică Nvidia GeForce GTX 460M
Conectică 1xVGA, 1xHDMI, 2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xRJ45, Card Reader 8-in-1
Reţea Ethernet Gigabit, Wi-Fi N, Bluetooth 2.1
Unitate Optică Combo Bluray
Dimensiuni 40.2 x 30.9 x 5~5.79cm
Greutate 3.82Kg
Sistem operare Windows 7 Ultimate


Comentarii (9)

  • 16 giga de ram? sunteti siguri ca sunt corecte datele si nu cumva sunt 6 giga?
    0 10
  • pacat ca nu aveti buton de edit. E adevarat, pana la 16 giga de ram. sunt curios cine ar avea vreodata nevoie de asa multi. Procesorul e un quad-core i7 iar placa video e un GeForce GTX460M cu 3 gb de memorie
    11 0
  • Haiduc Inn
    Cand face AM un test drive cu noul Lamborghini Asus?
    Motor cu 16 cilindri in X. Cu quad roti.
    Sistem de management al tractiunii i7, si de masurare al fortelor Ge.
    :D
    5 0
  • Hadouken
    Ai fi surprins sa afli cate resurse necesita un program avansat pentru un inginer. Cateodata si aia 16 Gb (Gb, nu GB) sunt insuficienti ;)
    3 4
  • @dumbravaandrei
    Culmea e ca stiu cate resurse necesita un "program avansat de ingineri", considerand ca sunt cu nasul in ele toata ziulica.

    @automarket mai, dar ce faceti aici? Reluati stiri din aprilie?
    3 1
  • inginer
    @dumbravaandrei
    In articol e vorba de 16GB, tu esti din alt film. In curand se pun 16Gb pe mobile.
    1 0
  • @Hadouken
    am eu 16 giga acasa si tot se poticneste cand fac cate o animatie pentru secondlife.... un joc... nu un"program avansat de ingineri" ..
    ca ai fi tu singurul inginer care citeste pe aici...cu siguranta esti cel mai prost.... ceilalti scuzati limbajul...
    2 1
  • @volvo
    Cu 16 GB ram, bottleneck ai cel mai probabil la procesor sau la placa video, desi in spatele tastaturii cu totii avem cate o indeletnicire fantastica, pentru a ne ascunde esecurile vietii reale. Nu meriti efortul unei jigniri decente
    1 0
  • hellboy
    @Hadouken
    Sunt curios, daca ai pune pe animalul asta de laptop, pentru ca e chiar un animal sa ruleze un program gen Katia, ce zici, s-ar descurca?
    Ca sa fiu modest... am avut ocazia sa ma ''joc'' putin cu un Dell, comanda speciala, 5 bucati facute doar, care ala era la randul astuia animal:).
    Plus ca... ala era garantat la o cadere de 5m pe beton, deschis si sa ruleze programe pe el, avand carcasa din titan si un fel de amortizoare pt componente.
    Ce era cel mai frumos... pretul:5000 eur.
    Acum crezi ca este 16 GB DDR3?(Dellu' avea mai mult)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru