Toyota RAV4 va primi o versiune hibridă, anticipată deja de un teaser

de Bogdan Mirică
Joi, 26.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat o serie de imagini teaser prin care anunţă debutul unei versiuni hibride a actualului RAV4. Crossover-ul va fi dezvăluit luna viitoare cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Toyota a anunţat oficial că va dezvălui o nouă versiune a actualului RAV4 cu ocazia Salonului Auto de la New York, programat să îşi deschidă porţile la începutul lui aprilie.

Japonezii vor profita de expunerea oferită de salonul american pentru a ne face cunoştinţă cu prima versiune hibridă din istoria lui RAV4. SUV-ul japonez este confirmat de o serie de imagini teaser oficiale, care dezvăluie partea posterioară a crossover-ului şi inscripţionarea distinctă.

Deşi Toyota nu a publicat detalii despre soluţia de propulsie pe care o va adopta RAV4, ne putem aştepta la împrumutarea arhitecturii hibride existente în prezent pe Lexus NX300h. Asta înseamnă existenţa unui motor pe benzină de 2.5 litri, aspirat normal, asociat unui motor electric.

Împreună, cele două motoare vor putea garanta o putere totală de aproximativ 155 de cai putere, transmişi celor patru roţi prin intermediul unei tracţiuni integrale permanente.

Comentarii (5)

  • popescu
    Dragi jurnalisti: Judecand dupa vastele dvs cunostiinte automobilistice ''cam'' nule din pacate, ati ajuns la ''fala'' greseala : RX300H . Spuneti-mi si mie, unde ati vzt dvs RX 300H ?
    5 4
  • nu se compara Toyota cu VW passat
    2 13
  • @popescu....
    Poate se refereau la NX, si sa fi fost o simpla greseala de tipar.... oricum mai acceptata greseala lor fata de sarcasmul tau de 2 bani
    6 4
  • tiiiiiii sa-mi trag ceasul!...
    ....da'smekerul asta cu passatu expirat de unde dracu a aparut?!...
    10 4
  • cu un motor de 2,5 plus electric abia 150 cp?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru