Un nou teaser pentru Skoda Kodiaq: SUV-ul din Cehia va apărea camuflat pe străzile Parisului

de Daniel Popescu
Joi, 21.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Skoda Kodiaq va putea fi admirat sub camuflaj pe străzile din Paris cu ocazia ultimei etape a Turului Franţei la ciclism.

Skoda ne oferă periodic noi informaţii şi fotografii despre viitorul său SUV Kodiaq, care va fi dezvăluit în public  cu ocazia Salonului Auto de la Paris de la sfârşitul lunii septembrie.

De data aceasta, SUV-ul va putea fi urmărit în public chiar pe străzile Parisului, cu ocazia ultimei etape a Turului Franţei la ciclism, care se va desfăşura duminică, 24 iulie.

Chiar şi aşa, fanii ciclismului nu vor putea vedea în detaliu designul noului model al mărcii din Cehia, întrucât acesta va fi camuflat în nuanţe de alb, negru şi gri, cu câteva inserţii roşii. De altfel, Skoda afirmă că a utilizat 21 de metri pătraţi pentru a camufla SUV-ul de privirile indiscrete, chiar dacă forma generală a acestuia este deja cunoscută din teaserele anterioare.

Astfel, stim dejaSkoda Kodiaq va putea fi comandat în versiune cu șapte locuri, ceea ce înseamnă că SUV-ul cehilor se va lupta de la egal la egal la nivel de dimensiuni cu modele din segmentul compact plus, precum Nissan X-Trail sau Mitsubishi Outlander, oferind însă prețuri care vor rivaliza cu cele ale lui Nissan Qashqai.

Urmareste Automarket
La nivel de echipamente, Skoda Kodiaq promite de asemenea să se comporte exemplar, ridicându-se la nivelul anului 2016 din punctul de vedere al ofertei.
Astfel, lista de soluții tehnice și tehnologice include cameră de marșarier cu vedere la 360 de grade, conectivitate avansată pentru telefon cu adaptare Apple CarPlay și Android Auto, router WiFi la care se pot conecta pasagerii, frână automată cu recunoașterea pietonilor, cruise control adaptiv, cititor de semne de circulație și asistent la parcarea cu remorcă.

Skoda a dezvăluit deja și câteva informații despre motorizările pe care le vom vedea pe Kodiaq, însă a evitat să intre în detalii legate de acestea. Aflăm, astfel, că noul Skoda Kodiaq va oferi cinci motorizări (două diesel TDI și trei benzină turbo TSI), însă nu există detalii legate de putere decât în cazul celui mai potent motor pe benzină: 2.0 TSI de 180 CP

Evident, Skoda va pune la dispoziția clienților atât cutii manuale, cât și automate DSG, iar mașina va putea fi comandată în versiuni 4x2 sau 4x4. Va exista un selector al modului de rulare, Kodiaq urmând să ofere un mod Off-Road dedicat rulării pe teren accidentat.

Via Skoda

Comentarii (1)

  • Pfoaai, ce idee originala! Ce bine ca nu s-a mai gandit nimeni inaintea lor sa faca asa ceva sau macar similar, cum ar fi, nu stiu, Jaguar, sa zicem, tot cu vreun SUV si tot pe la Turul Frantei... http://www.carsguide.com.au/car-news/jaguar-f-pace-suv-set-for-tour-de-france-support-33496
    (OK, acolo era doar support car pentru echipa, dar chiar si asa...)
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru