Vânzări slabe: italienii anunță încă o întrerupere temporară a producției SUV-ului Maserati Levante

de Petre Barac, Foto: Maserati
Luni, 30.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Fiat-Chrysler (FCA) va întrerupe producția SUV-ului Maserati Levante la fabrica sa din nordul Italiei, în perioada 22 noiembrie – 7 decembrie, potrivit unui anunț al sindicatului FIOM.

Pe fondul vânzărilor slabe din Europa și China, italienii de la Fiat-Chrysler se văd nevoiți să anunțe noi reduceri sau întreruperi de producție pentru modelele sale.

Primele pe listă au fost Alfa Romeo Stelvio și Alfa Romeo Giulia, urmate de Maserati Levante, a cărui producție va fi întreruptă timp de două săptămâni între octombrie și noiembrie.

Sindicaliștii italieni susțin acum că Fiat-Chrysler va efectua o nouă întrerupere a producției pentru SUV-ul Maserati Levante, în perioada 22 noiembrie – 7 decembrie.

“Este o problemă cauzată de situația pieței din China sau este un declin structural al producției?” a fost întrebarea sindicaliștilor către grupul Fiat-Chrysler, care însă nu a dorit să comenteze.

Șeful Sergio Marchionne a spus că FCA trebuie să-și îmbunătățească rețeaua de distribuție pentru Alfa Romeo în China, iar în ceea ce privește Maserati “nu există probleme structurale”.

Via Autonews

 

Comentarii (3)

  • Dar ei se gandesc in continuare sa lanseze un nou suv Maserati pe baza lui Stelvio.
    2 7
  • Cine-ar fi crezut ca un SUV fara personalitate, cu interior ieftin si elemente imprumutate de la Chrysler, fara spatiu sau tehnologii noi nu se va impune intr-o clasa extrem de disputata?
    8 7
  • ca labemveuriaudeluri da personalitatea pe afara...
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru