Versiuni plug-in hybrid pentru Jeep Renegade și Compass: SUV-urile vor avea până la 240 CP și autonomii electrice de 50 de kilometri

de Daniel Popescu
Marti, 05.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a anunțat introducerea unor versiuni plug-in hybrid pentru Renegade și Compass, prin care cele două SUV-uri vor avea autonomii electrice de până la 50 de kilometri.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Jeep se alătură numeroșilor constructori care lansează versiuni plug-in hybrid pentru modele cu scopul de a reduce emisiile.

Astfel, SUV-urile Renegade și Compass vor fi disponibile și cu sisteme de propulsie plug-in hybrid, prin intermediul unui motor turbo pe benzină de 1.3 litri și a unui motor electric. Potrivit reprezentanților Jeep, sistemul de propulsie plug-in hybrid al lui Renegade generează între 190 CP și 240 CP, în timp ce pentru Compass menționează doar valoarea maximă de 240 CP.

De asemenea, din punct de vedere al performanțelor, americanii estimează o performanță de până în 7 secunde pentru accelerația de la 0 la 100 km/h, însă valoarea nu este omologată.

Motorul electric este poziționat pe puntea spate, ceea ce asigură o tracțiune integrală pentru cele două modele, însă producătorul nu oferă detalii despre cuplul maxim. Acumulatorul integrat are o capacitate care nu a fost precizata, însă acesta oferă o autonomie maximă de circa 50 de kilometri.

Nu în ultimul rând, Jeep menționează că Renegade și Compass primesc un sistem de infotainment dedicat pentru a furniza informații despre sistemul hibrid.

Via Jeep

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Bravo FCA ! Noul CEO mişcă FCA în direcţia corectă !!
    3 1
  • mircea badea
    la cat de mare e putea sa-i bage mai multa baterie.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru