VIDEO: 109 secunde care te vor face să te îndrăgostești de "România înghețată"

de Mircea Meşter
Joi, 16.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un BMW X6 și șoselele superbe din munții României sunt personajele principale ale scurt-metrajului "Frozen Romania"

Chiar dacă iarna este echivalentă de obicei pentru șoferii din România cu problemele ridicate de căderea zăpezii, există momente și unghiuri din care "România înghețată" este un loc paradisiac.

Stanislav Cociorva și Ecaterina Cernei (Stanly & Catya, cunoscuți în lumea artistică sub numele "neat.graphics") au realizat un clip de aproape două minute al cărui rol este de a sublinia frumusețea naturală a României văzută pe timp de iarnă.

"Actorul" principal al acestui clip este un BMW X6 în versiune M50d, iar printre locurile pe care cei doi producători le-au vizitat în mijlocul iernii pentru a reuși să aducă în fața noastră imagini de vis se numără Transfăgărășanul, castelele Bran și Peleș, Parcul Național Bucegi și Cheile Bicazului.

Clipul "Frozen Romania" poate fi urmărit mai jos:

Frozen Romania from Stanly on Vimeo.

Comentarii (9)

  • hazard
    aici nu e vorba de Romania, aici e vorba de BMW.
    5 20
  • N-as conduce o masina cu tractiune spate pe drumurile alea.
    2 10
  • marius
    ce bine arata pe langa honde ,bonde toyote nisane jukuri mucuri si cucuri, ii sta bine de era o toyota era anost videoclipul numai vorbim de volvo masina chinezeasca si range rover masina idiana,
    3 12
  • frumoasa tara
    12 2
  • Mă așteptam să văd mai multă mașină. În loc de X6, văd niște imagini (e drept, superbe) luate dintr-un aparat de zbor.
    4 2
  • Mă așteptam să văd mai multă mașină. În loc de X6, văd niște imagini (e drept, superbe) luate dintr-un aparat de zbor.
    0 2
  • Ar trebui sa le mulțumim ca ne promovează tara!
    4 1
  • hai ca-s pe spate
    Ce limitati sinteti..sa avem d-le bmw-uri si mertane ,sa mincam cu 10 guri de romani hamesiti,case,case,case...hai ca ma enervez,frumoase peisaje ,fac de 100 ori cit rabla aia de masina pe care vezi d-le nu o vazura unii in clip...
    2 1
  • Foarte frumos clipul. Molodet! Primiti znaciok! -::)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru