Volkswagen a prezentat noul T-Roc R: motor TSI de 2.0 litri cu 300 CP și 400 Nm, tracțiune integrală și 0-100 km/h în 4.9 secunde: debut la Geneva

de Paul Cosma
Luni, 25.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a dezvăluit noul T-Roc R, ce beneficiază de un motor TSI de 2.0 litri ce dezvoltă 300 de cai putere și un cuplu de 400 Nm. SUV-ul de performanță va fi prezentat în premieră la Geneva, are tracțiune integrală 4Motion și promite o accelerație 0-100 km/h în 4.9 secunde.

La jumătatea anului trecut, o serie de voci apropiate Volkswagen au anunțat că producătorul german pregătește o versiune de performanță a SUV-ului T-Roc, iar confirmarea a venit la începutul acestei luni.

După prima schiță oficială cu noul T-Roc R, nemții au publicat acum detaliile și imaginile oficiale cu SUV-ul de performanță.

Noul Volkswagen T-Roc R beneficiază de un propulsor TSI de 2.0 litri, care dezvoltă 300 CP și 400 Nm. Resursele motorului sunt gestionate de un sistem de tracțiune integrală 4Motion și de o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte.

Dezvoltat de divizia Volkswagen R, noul T-Roc R promite o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Din punct de vedere estetic, noul SUV a primit o serie de elemente de caroserie ceva mai agresive, jante cu un design special și, bineînțeles, logo-ul diviziei R în dreptul grilei frontale. În partea din spate, T-Roc R a primit o aripă ceva mai generoasă și un sistem de evacuare cu patru terminații.

Noul Volkswagen T-Roc R va fi prezentat, în premieră mondială, în cadrul Salonului Auto de la Geneva care își deschide porțile pe data de 5 martie.

Via VW

Comentarii (5)

  • hazard
    oribil, m-am obisnuit cu demaraje de 11-12 secunde de la Toyota, Renault etc
    10 3
  • Costel
    stradania vag o dat inca o data rezultate chiar daca designul lui t roc r ii mentinut intentionat de esteticienii vag sub schwester premianta sq2

    sa oferi o "racheta" urbana si nu numai la un pret de 40 de ori mai mic decat reusesc americanii de la raytheon cu tomahawk (1.8 milioane $) ii sigur de mentionat pentru cei care is inca sceptici privind value for money pentru minunatiile care is faurite la wolfsburg
    4 5
  • e-manuela
    @co(co)stel: mai meri mah!...
    1 2
  • andrei
    ce racheta urbana, ma? esti dus? traficul e din ce in ce mai rau si tu visezi rachete? ce racheta e aia la 5-10 la ora? orice bicicleta te spulbera cand stai tu in coloana blocat. mai scoateti si voi capul ala din nisip.
    1 2
  • Si asta o sa plece de la 40-50 de mii?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru