Volkswagen t-roc r

Luni, 25 Februarie 2019 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noul T-Roc R: motor TSI de 2.0 litri cu 300 CP și 400 Nm, tracțiune integrală și 0-100 km/h în 4.9 secunde: debut la Geneva

Volkswagen a dezvăluit noul T-Roc R, ce beneficiază de un motor TSI de 2.0 litri ce dezvoltă 300 de cai putere și un cuplu de 400 Nm. SUV-ul de performanță va fi prezentat în premieră la Geneva, are tracțiune integrală 4Motion și promite o accelerație 0-100 km/h în 4.9 secunde.
Joi, 14 Februarie 2019 | Modele noi

Prima schiță cu viitorul Volkswagen T-Roc R: SUV-ul de performanță va fi prezentat la Geneva

Volkswagen a publicat prima schiță cu viitorul T-Roc R. SUV-ul de performanță pregătit de nemți va miza pe un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere puțin peste 300 CP.
Vineri, 18 Mai 2018 | Modele noi

Volkswagen T-Roc R este tot mai aproape de debut: SUV-ul constructorului german va avea peste 300 CP

Volkswagen își dorește un SUV de performanță, iar micuțul T-Roc este candidatul perfect. Conform surselor, viitorul T-Roc R ar urma să debuteze până la finalul anului și va avea un caracter dinamic îmbunătățit.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

Volkswagen ar putea lansa 3 modele de performanță până în 2019: T-Roc R, Tiguan R și Arteon R

Volkswagen va lansa până la finalul anului viitor versiuni R pentru 3 dintre modelele sale. T-Roc R și Tiguan R ar urma să împrumute motorul lui Golf R, în timp ce Arteon R va avea o unitate și mai puternică.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Modele noi

Noi sugestii despre lansarea unui Volkswagen T-Roc R: "Ar fi cel mai sprinten SUV din segment"

Volkswagen susține că o eventuală versiune de performanță pentru T-Roc ar transforma SUV-ul în cel mai "sprinten" model din segmentul său.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | Concepte

Avanpremieră la T-Roc R? Volkswagen T-Rocstar anticipează lansarea versiunii de performanță pentru noul SUV

Volkswagen a dezvăluit în China noul T-Rocstar, care cel mai probabil anticipează lansarea versiunii de performanță T-Roc R în Europa.
Miercuri, 30 August 2017 | Modele noi

Volkswagen nu a uitat de divizia sa de performanță R: germanii plănuiesc versiuni sportive pentru T-Roc, Tiguan și Arteon

Volkswagen vrea să resusciteze gama sa de modele de performanță R. Printre produse ar urma să se numere un Tiguan R, un T-Roc R și un vârf de gamă Arteon R.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Golf R, Volkswagen R, volkswagen t-roc r, volkswagen arteon r
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru