Volkswagen R

Miercuri, 27 Martie | Industrie

Volkswagen R va deveni marcă de sine stătătoare: va lansa modele electrice de performanță

Volkswagen R, numele atribuit modelelor de performanță ale mărcii germane, urmează să fie transformat într-o marcă de sine stătătoare în viitorul apropiat. Noua marcă se va concentra exclusiv asupra unor viitoare modele electrice de performanță.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Divizia de performanță Volkswagen R va deveni pur electrică din 2030

Volkswagen R, divizia de performanță a mărcii germane, va deveni pur electrică începând din 2030. Atât modelele din gama actuală, cât și viitoarele modele care vor purta celebra emblemă R vor fi complet electrice.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | General

Jost Capito, fostul șef al diviziei Volkswagen R, este noul CEO al echipei de Formula 1 Williams Racing

Reprezentanții Dorilton Capital, fondul de investiții care a cumpărat echipa Williams Racing, au anunțat că Jost Capito, fostul șef al diviziei Volkswagen R, a fost numit CEO al echipei de Formula 1.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Industrie

Presa britanică: șeful diviziei de performanță de la Volkswagen a părăsit compania, după retragerea nemților din motorsport

Șeful diviziei de performanță de la Volkswagen a decis să demisioneze după ce constructorul german a anunțat că va renunța la toate activitățile sale din motorsport, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa britanică.
Luni, 07 Octombrie 2019 | General

Modificări și în gama de performanță: Volkswagen a pregătit un logo nou pentru versiunile sport R

Volkswagen a publicat primele imagini cu noul logo Volkswagen R. Nemții menționează că noul logo este modern și elegant, și iese mult mai rapid în evidență.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Reprezentanții diviziei Volkswagen R nu cred în mașini de performanță cu sisteme hibrid de propulsie: "Primești ce e mai rău din ambele lumi"

Oficialii diviziei Volkswagen R susțin că mașinile de performanță nu ar trebui să integreze sisteme hibrid de propulsie. Nemții mizează pe ideea unor vehicule 100% electrice, iar prototipul ID R a reușit să ducă la bun sfârșit câteva sarcini dificile.
Joi, 05 Iulie 2018 | Industrie

Sărbătoare la Volkswagen: divizia de performanță R a livrat exemplarul cu numărul 200.000. Un Golf R a ajuns la un client din Marea Britanie

Stabilită în 2002, divizia Volkswagen R a produs până astăzi 200.000 de mașini care poartă sigla R, definiția sportivității absolute în gama germană. Mașina sărbătorită a ajuns în garajul unui britanic.
Miercuri, 30 August 2017 | Modele noi

Volkswagen nu a uitat de divizia sa de performanță R: germanii plănuiesc versiuni sportive pentru T-Roc, Tiguan și Arteon

Volkswagen vrea să resusciteze gama sa de modele de performanță R. Printre produse ar urma să se numere un Tiguan R, un T-Roc R și un vârf de gamă Arteon R.
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

Viitorul Golf R va fi diesel şi 4x4

Oficialii Volkswagen au declarat la Los Angeles că viitorul diviziei R se va baza pe motoare diesel performante şi pe tracţiune integrală. Viitorul Golf 7 R ar putea aduce schimbarea de la benzină la diesel.
Vineri, 05 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte versiunea sportivă Jetta R

Volkswagen plănuieşte extinderea gamei sale de performanţă R cu două noi modele: subcompactul Polo şi proaspătul sedan Jetta. Acesta ar urma să ofere un V6 pe benzină.

Tag-uri similare

Volkswagen Polo, Volkswagen Golf R, Volkswagen Jetta, Volkswagen R, Volkswagen Polo R, Volkswagen Scirocco R, Volkswagen Jetta R, Jetta V6, Volkswagen V6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru