Modificări și în gama de performanță: Volkswagen a pregătit un logo nou pentru versiunile sport R

de Cornel Șocariciu
Luni, 07.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primele imagini cu noul logo Volkswagen R. Nemții menționează că noul logo este modern și elegant, și iese mult mai rapid în evidență.

La începutul lunii trecute, Volkswagen a prezentat noul logo al companiei. Acesta a fost prezentat în premieră odată cu lansarea lui ID.3, primul model electric al familiei ID.

Acum, Volkswagen a anunțat că și versiunile de performanță R vor primi un logo nou. Așa cum era de așteptat, nemții au pregătit modificări menite să simplifice textura și grosimea elementelor. Conform reprezentanților companiei, noul logo este modern și elegant, și iese mult mai rapid în evidență.

"R marchează vârful gamei, iar sigla R poate fi considerată o expresie a sportivității. Noul logo este mai clar, dar totodată are și mai multă carismă", a declarat Klaus Bischoff, directorul departamentului de Design din cadrul Volkswagen.

De asemenea, oficialii producătorului german menționează că și nivelul de echipare R-Line va primi un logo nou. Acesta din urmă va putea fi admirat în premieră pe viitorul Atlas Cross Sport R-Line, model care va fi prezentat în premieră pe piața din SUA în 11 octombrie.

Comentarii (5)

  • Wow! :))
    5 5
  • Urat, proasta inspiratie,
    Oare daca nu ne spuneau ce reprezinta chestia aia, cati si-ar fi dat seama ca e un R?
    8 2
  • andrei
    urat cu spume. daca ieftinesc insa R-ul cu vreo cateva mii de euro sunt dispus sa declar ca e superb :D
    8 1
  • Urat sau nu,pe mine stirea asta m-a ...dat rau peste cap.N-am dormit toata noapte.
    8 0
  • Saltic_idae
    am crezut prima data ca-i profilul unui ''TIR'' marca Luigi Colani ...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru