Volkswagen Polo R

Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen ia în considerare mai multe modele de performanţă "R"

Volkswagen ar putea să-şi mărească portofoliul de modele sportive care poartă denumirea "R", spune Dr. Heinz-Jakob Neusser, directorul departamentului de dezvoltare motorizări al mărcii.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo R, confirmat oficial de germani cu 250 de cai şi 4Motion

Volkswagen face ultimele pregătiri pentru a lansa o versiune de performanţă R a actualului Polo. Modelul va oferi 250 de cai putere şi o tracţiune integrală 4Motion.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (21)

Săptămâna aceasta ne concentrăm toate forţele asupra Salonului De tuning de la Essen, Germania. Toate numele mari ale tuningului european au profit de ocazie pentru a ne oferi creaţii cât mai nebune.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo R WRC - un nou hot-hatch de 220 cai putere

Volkswagen a prezentat astăzi versiunea R WRC a actualului Polo. Modelul, cel mai puternic din istoria sa, vine cu un motor de 2.0 litri şi 220 de cai putere.
Vineri, 18 Mai 2012 | Concepte

Volkswagen Polo R WRC Street Concept - ultimul pas către viitorul Polo R

Viitorul Volkswagen Polo R este prefigurat la Festivalul de la Wörthersee de conceptul Polo R WRC Street: 220 de cai putere, mai mult decât Golf GTI!
Vineri, 13 Mai 2011 | Modele noi

Volkswagen ar putea dezvolta o versiune R a lui Polo, de peste 200 CP

Debutul în WRC al celor de la Volkswagen ar putea da naştere unei versiuni R a lui Polo, informează englezii de la Autocar.
Vineri, 05 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte versiunea sportivă Jetta R

Volkswagen plănuieşte extinderea gamei sale de performanţă R cu două noi modele: subcompactul Polo şi proaspătul sedan Jetta. Acesta ar urma să ofere un V6 pe benzină.
Sambata, 22 Mai 2010 | Modele noi

Volkswagen a renunţat la ideea de a produce Polo R

Ernst Linder, creatorul lui Volkswagen Polo GTI, a infirmat zvonurile conform cărora constructorul german va lansa versiunea R a lui Polo.
Marti, 16 Martie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen are propria divizie de performanta - R

Volkswagen R este numele diviziei de performanta a constructorului german, care se va ocupa de modificarea si personalizarea modelelor existente in gama.

Tag-uri similare

Volkswagen Golf R, Volkswagen Polo R, Volkswagen Scirocco R, Volkswagen Beetle R, Volkswagen Jetta R, Volkswagen Touareg R, Ulrich Riestenpatt gt. Richteer, Volkswagen R Gmbh
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru