Volkswagen Midsize Coupe - conceptul care anunţă un viitor Jetta coupe cu patru uşi

de Bogdan Mirică
Joi, 17.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Midsize Coupe este numele conceptului pe care germanii îl vor expune la Salonul de la Beijing pentru a-şi anunţa intenţiile de a oferi o variantă coupe cu patru uşi a lui Jetta.

Volkswagen va expune în cadrul Salonului Auto de la Beijing un nou concept, botezat Midsize Coupe. Primele schiţe anunţă o variantă cu patru uşi a actualului Jetta, un proiect despre care s-a mai vorbit şi în trecut, dar pe care Volkswagen nu l-a materializat. Acum însă, Volkswagen Passat CC ar putea avea un frate mai mic.

Conceptul Midsize Coupe a fost desenat sub atenta supraveghere a lui Klaus Bischop, şeful de design al brandului din Wolfsburg. Conceptul vine cu un look sportiv, cu o linie a acoperişului arcuită spre posterior, cu jante de 20 de inch şi pneuri de 245/40, cu o evacuare cromată dublă şi console mai scurte.

Esential 220 de cai putere oferă conceptul Midsize Coupe.
6.5 secunde sunt necesare conceptului Midsize Coupe pentru a accelera de la 0 la 100 de km/h.
Potrivit comunicatului oficial, lungimea conceptului este mai mică decât cea a lui Jetta, însă lăţimea este mai mare decât cea a lui Passat.

Conceptul este propulsat de o motorizare pe benzină, cu patru cilindri, de 2.0 litri, capabilă să dezvolte 220 de cai putere.

Sunt resurse suficiente pentru a putea garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în doar 6.5 secunde şi o viteză maximă de 245 km/h.

Dacă previziunile se vor confirma, iar Midsize Coupe va da naştere unei compacte cu patru uşi, de talia lui Mercedes CLA, Volkswagen va face din nou apel la platforma sa modulară MQB, folosită deja pe Golf, Skoda Octavia şi Audi A3.

Comentarii (1)

  • @ Automarket
    Audi A3 sedan a castigat "2014 World Car of the Year " .
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru