Volvo a prezentat propunerea unei dotări exclusiviste în gama XC90: Lounge Console Concept

de Sebastian Toma
Luni, 20.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a adus la Shanghai conceptul unei console premium care înlocuieşte scaunul pasagerului din dreapta pentru a-i oferi o experienţă deosebită ocupantului locului din dreapta al banchetei din spate.

Volvo a prezentat la Salonul Auto de la Shanghai un concept de interior bazat pe habitaclul lui XC90. Vorbim despre Lounge Console Concept, ceea ce propune o abordare mai luxoasă a habitaclului noului SUV al mărcii suedeze. Noua propunere a celor de la Volvo prezintă o consolă versatilă care să înlocuiască scaunul din dreapta al lui XC90 pentru a satisface dorinţele ocupantului locului din dreapta spate de pe banchetă. Respectiva consolă rezultată ar fi, pe rând, suport de picioare, spaţiu de depozitare multifuncţional, suport TV/laptop şi altele.

Designerii Volvo au studiat cu atenţie viaţa clienţilor înstăriţi şi necesităţile acestora din punct de vedere automobilistic pentru a oferi ceea ce ei numesc Lounge Console Concept. Rezultatul se adresează celor care au o maşină de lux şi un şofer personal şi îşi petrec timpul rezervat deplasărilor cu automobilul pe bancheta din spate. Obiectivul suedezilor a fost dea oferi o experienţă unică pentru pasageri care să fie sinonimă cu segmentul premium şi nemaiîntâlnită în segment, după cum explică Thomas Ingenlath, designerul şef Volvo Cars.

Aşa propun cei de la Volvo să fie utilizat Lounge Console.

Urmareste Automarket
Volvo Lounge Console concept este cireaşa de pe tortul numit XC90 Excellence Concept. Într-un singur obiect, cei de la Volvo au reuşit să integreze o masă de lucru, o oglindă de curtoazie de dimensiuni mari şi cu iluminare, un spaţiu de depozitare dedicat pentru bijuterii şi accesorii personale, un ecran multimedia de 17 inch şi un suport pentru picioare cu spaţiu de depozitare al încălţămintei utilizatorului.

Via Volvo

Comentarii (4)

  • Eu incep sa nu mai inteleg o chestie... pana unde poate merge genul asta de interpretare? Ok, vrea VIP-ul confort maxim, dar pana la urma e un mijloc de transport pentru distante relativ scurte, nu un living in care sa stai tolanit si sa te uiti la TV... Cat poti sa mergi cu o astfel de masina? Ca, daca tot iti permiti astfel de exclusivitati cred ca iti poti permite si un avion particular sau chiar un elicopter pentru distante mai mari de 100km...
    7 4
  • Scrooge
    meserie....pentru patronul din tine :)....sau pentru insurati, pui nevasta la dvd cu Suleyman si conduci linistit.
    6 1
  • Scrooge
    @Andi....la faza cu avionul nu ai dreptate....un Volvo de genul asta probabil va fi o suta si ceva de mii....un avion particular e cu totul in alta liga....nu mai vorbim de plata echipajului, mentenanta lunara, garaj etc. Poate te apropii putin cu elicopterul, dar si acolo sunt multe probleme.
    In fine, eu nu vad decat un concept prezent de multi ani pe Rolls, Mertz...etc.
    1 3
  • antonny
    @Andi1 ........de unde ai scos asta ....Ok, vrea VIP-ul confort maxim, dar pana la urma e un mijloc de transport pentru distante relativ scurte, nu un living in care sa stai tolanit si sa te uiti la TV... Cat poti sa mergi cu o astfel de masina?

    Mercedes-Benz S 350 inmatriculata 08/2012 .....280000km
    Mercedes-Benz S 350 09/2011......398000km
    Mercedes-Benz E 200 CDI 03/2011......384000 km
    Audi A8 3.0 TDI 02/2013......243000 km
    Audi A6 Avant 3.0 TDI 10/2011 .....312000 km
    BMW 730d. 02/2011......297000km
    BMW X5 xDrive40d 11/2011...280000km
    Jaguar XJ 3.0 V6 Diesel 11/2011...205000km
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru