Feedback

Volvo recheamă în service 200.000 de mașini diesel la nivel global: "Carburantul se poate scurge în compartimentul motor"

Publicat Miercuri, 23.01.2019
de Daniel Popescu
Comenteaza 4
Volvo recheamă în service 200.000 de mașini diesel la nivel global: "Carburantul se poate scurge în compartimentul motor" - Poza 1
Volvo a anunțat un recall de 200.000 de unități diesel din cauza riscului unei scurgeri a carburantului în compartimentul motor. Suedezii afirmă însă că până în prezent nu există incidente de acest gen.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a anunțat în această săptămână că va rechema în service circa 200.000 de mașini diesel la nivel global. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că inginerii au descoperit că, în anumite cazuri, există pericolul unor scurgeri de carburant.

"Se poate întâmpla o scurgere a carburantului în compartimentul motor pentru o lungă perioadă de timp. Totuși, nu am primit rapoarte despre incidente legate de acest risc", a declarat Annika Bjerstaf, purtătorul de cuvânt al Volvo din Suedia.

De altfel, oficialii Volvo afirmă că măsura de rechemare în service este una preventivă, cu scopul de a evita producerea unor incidente.

Volvo a confirmat că nouă campanie de rechemare în service afectează o largă varietate de modele: V40, S60, V60 și versiunile lor Cross Country, plus unitățile V70, XC70, XC60 și XC90 produse în anii 2015 și 2016.

Volvo traversează în prezent o perioadă foarte bună din punct de vedere al vânzărilor. Suedezii au comercializat anul trecut peste 600.000 de unități și și-au propus atingerea pragului de 800.000 de unități în următorii ani, în primul rând ca urmare a creșterii vânzărilor pentru SUV-ul XC40.

Via Associated Press


Comentarii (4)

 • Costel
  motoare diesel tdi is cele mai faine
  is mandru ca is posesor de motor tdi
  ii nialcos demaraju cu 350nm
  1 22
 • Daa, vazuram cat de bune sunt moatoarele tdi, numai ca... asteptam o actualizare a softului. Daca tot dai un ban, macar sa ai ultima versiune software- poate apare si in varanta Android si iOS, sa poti urmari de pe telefon. Pai nu-i pacat de asa bunatate de motor?
  @Costele, nu fain ce ai spus.
  17 3
 • @Costel :)))

  Umorul inteligent este neînţeles de cei .... ne... inteligenţi
  1 14
 • @Edikkk
  Nu, din pacate nu e vorba de umor. Si eu imi doream asta si speram sa fie vorba de umor, inteligent chiar, cum chiar tu ai spus. Din pacate nu, nu e nici umor, nici inteligenta. Costel e un caz studiat, diagnosticul e pus.
  Jignirea pe care ai lansat-o o pun pe seama faptului ca ai sperat, la fel ca mine, ca exista o urma de umor in afirmatia lui Costel.
  Case closed.
  4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru