Voteaza:
6 voturi | 16 comentarii

Accident stupid la traversarea căii ferate

Şoferul unui Ford Explorer a abordat cu viteză o trecere peste o cale ferată. Denivelarea a dus la o serie de sărituri violente, care au declanşat şi airbag-urile.

Comentarii (16)

  • dan_grc
    la 18.07.2011, 17:05
    "Suspensii ferme" chiar si-n linie dreapta..
    +6
  • bogdan
    la 18.07.2011, 18:28
    au uitat sa ii monteze amortizoare.. si pe foi de arc daca era statea mai bine :)))))
    +1
  • la 18.07.2011, 21:13
    A dat de vreo 3 ori cu capul de volan de claxona sau ce?
    0
  • Victor
    la 19.07.2011, 11:38
    Da cat de imbecil sa fii sa lasi deniveralire alea pe drum,chiar daca era o cale ferate,cu siguranta tipul cu Expedition trebuie sa dea in judecata pe aia responsabili cu drumurile!!!!!
    -9
  • rov
    la 19.07.2011, 12:11
    Daca pui motor si caroserie pe sasiu de caruta la ce sa te astepti ?
    +2
  • la 19.07.2011, 14:08
    tipologia conducatorului de suv aste aceeasi peste tot. :)
    0
  • Serd
    la 19.07.2011, 14:42
    Fiind si intersectie denivelarile alea au rostul sa-i faca pe soferi sa reduca viteza,sa sporeasca atentia,ori Tarzan vroia sa zboare pe acolo,dupa cum lesne se observa ele si-au atins scopul!
    +8
  • taz
    la 19.07.2011, 14:49
    Pe langa denivelarile puse pt. Tarzan mai erau si indicatoarele care-l obligau sa reduca viteza, deci nu are castig de cauza intr-un eventual proces asa cum un alt Tarzan a sugerat mai sus.

    Daca era dupa mine putea sa treaca si un tren pe acolo in acel moment, asa mai scapau soselele de un gibon NEBUN si PROST care cu siguranta, daca va continua in ritmul asta, va omara pe cineva cu masina.
    -1
  • zarnesteanu
    la 19.07.2011, 15:41
    In primul rand tipul mergea mult prea repede pentru zona respectiva. Denivelarile sunt construite cu un scop iar el daca n-a inteles asta, o sa-l coste reparatia masinii plus amenda de la politie.
    Airbag-urile s-au declansat din cauza ca la un moment dat a lovit denivelarea cu bara din fata, fapt pentru care senzorul a tradus "accident" si a actionat in consecinta. Foarte bine ca au functionat!!
    Si eu zic ca ala e un Expedition, Explorerul e ceva mai mic.
    Cat despre faptul ca are arcuri pe foi sau nu, orice alta masina ar fi topait la fel, poate chiar cu consecinte mai grave. Oricum, Expedition-ul e un SUV super tough, foarte apreciat in America de Nord. Am mai spus-o si alta data, acolo e alta lume pe care de-aici ne e greu s-o intelegem. Nu poti sa iesi din casa intr-o gamalie de masina pe furtuna de zapada de 1m si sa faci aprovizionarea pe 2 saptamani la 20km de un oras cat de cat maricel. Pe cand masina din clip le face pe toate fara sa clipeasca.
    +3
  • dan_grc
    la 19.07.2011, 17:44
    Asta a fost tare, ca sa iesi pe furtuna de zapada din casa trebuie sa ai masina de 3 tone ...fara sa clipeasca stii ce face? sa dispara benzina din rezervor.Un SUV european nu ar fi topait asa, poate un Range Rover.
    Stiu ca e cool "american dream" dar s-a cam demodat, parerea mea
    -2
  • AndreiRN
    la 19.07.2011, 20:47
    A condus ilegal si iresponsabil asa ca ...... i-as da si amenda si puncte in record.
    -1
  • Victor
    la 19.07.2011, 21:58
    Sa va dea voua Dumnezeu norocul sa treceti peste niste deniverali din astea,chiar si atunci cand depasiti viteza legala,daca era o ambulanta sau alt vehicul care trebuie sa se deplaseze foarte rapid atunci ce se facea??Poate ajungea dracu pe trotuar si mai ucidea cativa trecatori,da lasa domne ca avea limitator,sa mearga incet dai dreacu cu jipanu lor..mentalitate de frustrat cu dacie ponosita..daca mergea tare foarte bine sa ii ia permisul,arest sau mai stiu io ce,dar pe aia care au lasat CAPCANELE!!!!!!!alea in drum nu trebuiesc trasi la raspundere,ce sa mai au plantat o trambulina in mijlocul orasului.

    Lucrul cel mai grav insa este faptul ca acea masina nu mai era controlabila,chiar daca mergea cu 100(60 mph),masina aia cu toate 4 rotile pe pamant era controlabila,pe cand in momentul in care incepea sa topaie nu mai era catusi de putin controlabila,se putea duce oriunde,au resit sa faca dintr-un vitezoman un meteorit..
    -2
  • zarnesteanu
    la 20.07.2011, 01:42
    @ dan_grc

    Sa te vad ce faci la 2 noaptea in zapada pana la brau cu un copil de 2 ani in brate care are febra 40 de grade! Sau sa-ti vezi fratele dupa un accident de snowmobil cum sangereaza si nu-l poti transporta pentru ca Lastunul e undeva in zapada si nu vezi nici macar unde l-ai parcat.
    Atunci nu te mai intereseaza nici consum nici arc pe foi sau alte balarii de genul asta. Apropos! Ai cumva idee cat consuma un SUV European sau asiatic ::)))

    Greu de tot cu ochelari de cal si mentalitate la genunchiul broastei.
    +1
  • Alx
    la 20.07.2011, 09:10
    It's the American Way (to go) :))) ... si in 3 min am vazut 3 SUV .... hmmmmm ...... oare au multe astia? :))
    -
  • dan_grc
    la 20.07.2011, 10:47
    @zarnesteanu
    Omule, din zapada pana la brau te scoate doar tancul, poti sa ai mama SUV-ului, cat despre cele europene iti zic doar atat: exista multe motorizari diesel, de fapt mare parte dintre motorizari sunt diesel, e o diferenta f mare la consum, sa nu mai vorbesc de cuplu.Deci daca ramai inzapezit o noapte, e mai bine sa ai motorina, ca la SUV-urile americane e posibil sa ramai fara "gas" pe la jumatatea noptii
    -
  • Andrei
    la 21.07.2011, 22:09
    @zarnesteanu
    Vrei sa zici ca ai nevoie de un jeepan sa fugi prin padurea de la Plaiu foii ca sa scapi de garda, dupa ce ai comis un furt de gaini?
    Viata la Zarnesti e mai dura ca in America!
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru