Hyundai a testat i20 WRC pe zăpezile din Suedia

de Daniel Popescu
Vineri, 06.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a efectuat în această săptămână o sesiune de teste pe zăpadă în Finlanda ca parte a pregătirilor pentru Raliul Suediei din luna februarie.

Esential 3 piloti va avea Hyundai in sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri
Hyundai se pregăteşte intens pentru participarea în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri şi a efectuat o sesiune de teste în apropierea localităţii finlandeze Rovaniemi.

Amplasamentul a fost ales de constructorul sud-coreean pentru ca testele să poată avea loc pe zăpadă, întrucât sesiunea de evaluare a fost folosită ca parte a pregătirilor pentru Raliul Suediei, care va avea loc în luna februarie în condiţii de iarnă.

Hyundai nu a oferit însă amănunte despre numele pilotului sau piloţilor care au participat la această sesiune de teste.

Anterior, constructorul sud-coreean a confirmat că Thierry Neuville va fi pilotul principal al echipei pentru sezonul 2014, în timp ce Juno Hanninen va concura în unele etape, preponderent la cele pe macadam. Presa internaţională a relatat în această săptămână că al treilea pilot al echipei va fi Dani Sordo, iar cel mai probabil spaniolul va fi confirmat în 10 decembrie, cu ocazia prezentării oficiale a noului Hyundai i20 WRC care va avea loc la Frankfurt.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru