M-Sport vrea să-l readucă la echipă pe Neuville pentru a lupta pentru titlu cu Volkswagen

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
M-Sport îşi propune să-l readucă la echipă pe Thierry Nueville de la Hyundai în 2016 pentru a lupta pentru titlul mondial împotriva celor de la Volkswagen.

Banii vor merge pentru a plăti un pilot pentru anul viitor, iar acel pilot ar fi Neuville.

Malcolm Wilson
Sef M-Sport
M-Sport va utiliza o versiune îmbunătăţită a maşinii Ford Fiesta RS WRC (foto) începând cu Raliul Portugaliei de la sfârşitul acestei săptămâni, iar echipa consideră că are abilitatea de a lupta cu Volkswagen.

Pentru a avea însă şanse reale la titlul mondial, britanicii şi-au propus ca în 2016 să-l aducă înapoi la echipă pe Thierry Neuville, cel care în 2013 a ocupat locul doi în clasamentul general la volanul unui Ford Fiesta RS WRC.

"Ştiu de ce este capabilă maşina noastră în acest an, ceea ce mă face şi mai entuziasmat despre noua maşină. Ştim că în Portugalia vine o maşină capabilă de victorii, iar un pilot cu experienţă capabil să furnizeze aceste victorii trebuie să fie următorul pas. Nu fac niciun secret din faptul că urmăresc un partener pentru echipă şi că banii vor merge pentru a plăti un pilot pentru anul viitor, iar acel pilot ar fi Neuville", a declarat Malcolm Wilson, şeful M-Sport.

Nu vreau să vorbesc despre contract.

Ştiu unde aş putea merge, ce pot face şi ce nu am permisiunea să fac.

Thierry Neuville
Pilot Hyundai
Hyundai susţine că Neuville are contract cu echipa inclusiv pentru sezonul 2016, însă presa internaţională speculează că există o clauză potrivit căreia belgianul poate întrerupe unilateral acordul la sfârşitul acestui an. Neuville a refuzat să comenteze detaliile contractului său şi afirmă că în principiu intenţia să este să continue alături de Hyundai.

"Nu vreau să vorbesc despre contract. Ştiu unde aş putea merge, ce pot face şi ce nu am permisiunea să fac. Întotdeauna există opţiuni, dar deocamdată ne gândim să dezvoltăm în continuare. Cred că intenţionăm să stăm cu Hyundai. Am relaţii bune cu toată lumea. Am vizitat multe echipe înainte şi cunosc mulţi oameni", a precizat el.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Si unde e stirea legata de Formula 1?
    1 1
  • Stirea zilei in F1
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru