Ogier va concura în Race of Champions 2013

de Daniel Popescu
Marti, 08.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier a devenit al treilea pilot confirmat pentru participarea în Race of Champions 2013, care va avea loc în Thailanda în luna decembrie.

Esential 3 este numarul pilotilor confirmati pentru Race of Champions 2013
La numai două zile după ce a devenit noul campion al Campionatului Mondial de Raliuri, Sebastien Ogier a confirmat că va încheia anul printr-o participare în Race of Champions, competiţia care reuneşte la start cei mai buni piloţi din aproape toate ramurile sporturilor cu motor.

Francezul a câştigat competiţia în 2011 la prima sa participare, însă anul trecut s-a oprit doar în sferturile de finală.

"A fost un an fantastic pentru mine şi nu văd un mod mai bun de a-l termina decât Race of Champions. A fost incredibil să câştig la prima mea prezentă şi sigur că este o plăcere să revin. Va fi special să mă îndrept spre Bangkok cu titlul de campion mondial în raliuri în buzunar", a declarat pilotul echipei Volkswagen.

Până în prezent, au mai confirmat participarea la eveniment septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher şi nonuplul câştigător al Cursei de 24 de ore de la Le Mans Tom Kristensen.

Race of Champions 2013 va avea loc în perioada 14-15 decembrie pe stadionul Rajamangala din Bangkok, Thailanda.

Via Race of Champions

Comentarii (1)

  • Shumacher a fost campion doar de 7 ori!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru