Presă: Ogier negociază semnarea unui contract cu Hyundai

de Daniel Popescu
Luni, 15.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier negociază semnarea unui contract cu Hyundai pentru sezonul 2015, după ce discuţiile cu Volkswagen pentru o mărire de salariu au eşuat, potrivit presei germane.

Esential 10 milioane de euro pe an este salariul lui Sebastien Ogier la Volkswagen
Sebastien Ogier este foarte aproape să cucerească al doilea titlu mondial consecutiv pentru Volkswagen după victoria obţinută în Raliul Australiei, însă viitorul său în WRC este departe de a fi clarificat.

Contractul său cu Volkswagen expiră la sfârşitul acestui sezon, iar francezul a solicitat o mărire de salariu, în condiţiile în care înţelegerea sa actuală este pentru 10 milioane de euro pe an. Constructorul german a refuzat să accepte o mărire de salariu, motiv pentru care Ogier s-a reorientat rapid şi a început o serie de negocieri cu Hyundai. Informaţiile au fost dezvăluite de publicaţia germană Rallye Magazine, care afirmă că negocierile dintre Ogier şi Hyundai vor continuă.

Ogier a intrat în conflict direct cu Jost Capito, şeful Volkswagen Motorsport, şi din cauza opiniilor radical diferite pe tema regulamentului sportiv. Campionul mondial a fost profund nemulţumit de propunerea făcută de şeful sau direct prin care câştigătorul unei etape să fie decis în ultima probă specială între primii doi sau trei clasaţi din momentul respectiv, indiferent de diferenţa de timp dintre ei.

Via Rallye Magazine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru