WRC: Novikov şi Neuville vor concura pentru M-Sport în 2013

de Daniel Popescu
Luni, 17.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
M-Sport a anunţat oficial că Evgeny Novikov şi Thierry Neuville vor concura pentru echipa în toate cele 13 etape ale sezonului 2013 din Campionatul Mondial de Raliuri.

M-Sport, echipa independentă care participă în Campionatul Mondial de Raliuri cu Ford Fiesta RS WRC, şi-a finalizat linia de piloţi pentru sezonul următor.

Britanicii conduşi de Malcolm Wilson au semnat contracte cu Evgeny Novikov şi Thierry Neuville, urmând să ia startul în fiecare dintre cele 13 etape ale sezonului. Novikov a ocupat locul şase în clasamentul general în sezonul precedent şi şi-a trecut în cont un podium în Portugalia, în timp ce cel mai bun rezultat al lui Neuville a fost un loc patru în Raliul Franţei.

Chiar dacă amândoi au fost implicaţi în numeroase accidente pe parcursul sezonului trecut, Wilson crede că aceştia vor demonstra în 2013 că au căpătat experienţa.

Urmareste Automarket
"Novikov şi Neuville sunt tineri, dar amândoi au demonstrat maturitate în acest an prin combinarea vitezei cu determinarea de a termina toate etapele şi de a acumula cât mai multe cunoştinţe.
Amândoi am luptat regulat cu piloţii echipelor de uzină, iar rezultatele din 2012 au fost meritate. Sunt încrezător că amândoi au multe de demonstrat şi că vom vedea performanţe impresionante din partea lor în 2013
", a precizat el.

Ceilalţi doi piloţi ai echipei M-Sport pentru sezonul următor sunt Mads Ostberg şi Nasser Al-Attiyah, ultimul urmând să participe în cel mult opt raliuri dintre cele 13 ale sezonului.

Via M-Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru