Abu Dhabi: "Circuitul va fi gata pentru cursa din 2009"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.03.2009
Organizatorii Marelui Premiu din Abu Dhabi au negat speculatiile potrivit carora circuitul nu va fi pregatit sa gazduiasca cursa programata pe 1 noiembrie.

Marele Premiu al Australiei din acest weekend a adus o serie de speculatii referitoare la posibilitatea ca Grand Prix-ul din Abu Dhabi sa fie anulat, din cauza faptului ca lucrarile de constructie nu vor fi finalizate la timp.

De asemenea, au existat zvonuri legate de interesul sefului circuitului, Philippe Gurdjian, de a demisiona din fucntie pentru a prelua o lucrare similara in Coreea de Sud.

Cu toate acestea, organizatorii cursei din Abu Dhabi au dezmintit toate informatiile prin intermediul unui comunicat de presa. "Prin punerea in vanzare a biletelor pentru Marele Premiu din Abu Dhabi in aceasta dimineata, Abu Dhabi Motorsports Management (ADMM) a confirmat ca lucrarile pentru constructia circuitului Yas Marina sunt in derulare si nu exista nicio ingrijorare in privinta finalizarii acestuia", se precizeaza in comunicatul de presa.

De asemenea, in acest weekend au existat numeroase informatii potrivit carora Marele Premiu al Canadei ar putea inlocui cursa inaugurala din Abu Dhabi, in cazul in care circuitul nu va fi finalizat la timp.

Totusi, canadienii si-au exprimat intentia de a reveni in calendarul oficial al Formulei 1 incepand din sezonul 2010, in contextul semnarii unui acord pe termen mediu sau lung.

Marele Premiu adin Abu Dhabi va avea loc pe 1 noiembrie si va reprezenta ultima cursa a sezonului 2009.

Via | YasMarina

Comentarii (1)

  • FRANCISCA18BONNER
    respond this post
    Don't you know that it's high time to receive the personal loans, which would make you dreams real.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru