Alguersuari, pilot de rezervă la Mercedes în 2012?

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.12.2011
Jaime Alguersuari ar putea deveni pilot de rezervă la Mercedes AMG în sezonul 2012, potrivit publicaţiei spaniole AS.

Toro Rosso a renunţat în mod surprinzător la serviciile lui Jaime Alguersuari în perspectiva sesonului 2012, preferând în schimb o linie de piloţi formată din Daniel Ricciardo şi Jean-Eric Vergne.

Spaniolul are opţiuni limitate pentru sezonul viitor, întrucât Hispania Racing a exclus varianta de a-l angaja, iar Williams, cealaltă echipă care mai are un loc disponibil pentru anul viitor, are deja candidaţi importanţi, printre care se numără Adrian Sutil, Rubens Barrichello sau Bruno Senna.

De aceea, unica alternativă a lui Alguersuari pentru a rămâne în Formula 1 este un post de pilot de rezervă, iar publicaţia spaniolă AS susţine că Mercedes AMG s-a arătat interesată de serviciile sale. Echipa germana a utilizat sporadic piloţi de rezervă, însă interesul pentru Alguersuari ar putea fi justificat şi de planurile de viitor ale echipei.

În cazul în care Michael Schumacher se va retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului următor, Mercedes AMG ar putea alege să-l promoveze pe Alguersuari drept noul coechipier al lui Nico Rosberg, dacă alţi piloţi de top nu vor fi disponibili în acel moment.

Via | AS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru