Allison exclude o concediere: "Am contract pe termen lung cu Ferrari"

de Daniel Popescu
Marti, 21.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
James Allison a negat informaţiile din presa internaţională potrivit postul său de director tehnic este ameninţat din cauza rezultatelor modeste din ultimele curse.

Am un contract care mă leagă pentru mai mulţi ani de această companie.

James Allison
Director tehnic Ferrari
Publicaţia italiană Gazzetta dello Sport a relatat recent că Ferrari pune presiune pe directorul tehnic James Allison să îmbunătăţească performanţele monopostului pentru a obţine o victorie în următoarele trei curse, în caz contrar postul său urmând să fie în pericol.

Cu toate acestea, britanicul susţine că are un contract pe termen lung cu Ferrari şi că îşi doreşte să readucă Scuderia la nivelul din anii 2000, când şi-a adus contribuţia la cele cinci titluri mondiale consecutive obţinute de Michael Schumacher.

"În primul rând, am un contract care mă leagă pentru mai mulţi ani de această companie. În al doilea rând, am revenit la echipă pentru a repeta experienţa de a câştiga pe care am trăit-o ca tânăr inginer. A fost incredibil să câştigăm cinci titluri mondiale. Mi-am dorit din inimă să am posibilitatea de a retrăi acest momente în rolul pe care îl ocup astăzi.

Vreau să rămân aici până îmi termin munca şi aş fi foarte bucuros dacă şi Ferrari ar simţi la fel", a declarat el pentru publicaţia italiană Autosprint.

Pe de altă parte, Allison afirmă că este normal să existe presiune din cauza faptului că Ferrari a obţinut o singură victorie în primele noua curse ale sezonului.

"Suntem o echipă cu piloţi foarte buni, cu buget semnificativ, nu avem nicio scuză. Trebuie să luptăm pentru victorie. Când asta nu funcţionează, este o dezamăgire pentru toată lumea. Cei care lucrează pentru Ferrari ştiu că, dacă nu câştigi, vor exista probleme. Când decizi să lucrezi pentru Ferrari, îţi asumi responsabilitatea de a construi un monopost capabil de victorii", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (1)

  • serban
    Exclude tu concedierea, exclude ... și Monte era la un moment dat un fel de Dumnezeu la Ferrari !
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru