Allison, nemulţumit de rezultatele recente înregistrate de Ferrari

de Daniel Popescu
Marti, 22.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
James Allison, noul director tehnic al Ferrari, este nemulţumit de rezultatele recente înregistrate de Scuderia şi speră să existe îmbunătăţiri până la finalul sezonului.

Ferrari nu a obţinut niciun podium în ultimele două curse din Coreea de Sud şi Japonia, cea mai bună performanţă fiind locul patru ocupat de Fernando Alonso la Suzuka.

Chiar dacă echipa a ieşit practic din lupta pentru titlurile mondiale, noul director tehnic James Allison a făcut un apel pentru îmbunătăţirea prestaţiilor, mai ales că echipa trebuie să-şi apere locul doi în clasamentul constructorilor în fata rivalilor de la Mercedes şi Lotus.

"Marile Premii din Coreea de Sud şi Japonia au fost dezamăgitoare pentru noi, pentru că monopostul nu a fost în frunte şi nu a câştigat, iar acesta nu este nivelul la care ne aşteptam. Totuşi, echipa a performat foarte bine pe circuit şi avem piloţi care pot aduce monopostul la linia de sosire în poziţii bune. Dar nu acestea sunt rezultatele spre care aspirăm, aşa că trebuie să îmbunătăţim în cursele care au mai rămas", a declarat el.

Urmareste Automarket
Allison a revenit la Ferrari în acest an după nouă ani, ultima oară fiind artizanul progreselor înregistrate recent de Lotus, Britanicul speră ca, cu ajutorul său, Ferrari să revină la formă cu care şi-a obişnuit fanii în trecut.

"Există entuziasm, dar şi multă nostalgie, pentru că este o echipă cu care împart multe amintiri plăcute ale victoriilor dintre 2000 şi 2004.

Dar în primul rând am un sentiment de determinare să-mi joc rolul alături de toţi ceilalţi pentru ca această echipă să revină la victorii", a adăugat el.

Via F1Fanatic

Comentarii (2)

  • Dinulescu
    A vazut cu ochii lui care este diferenta in performanta a lui F138 fata de Lotus-ul conceput de el. In curand se va vedea si in clasamentul constructorilor.
    10 0
  • Pt mine ca fiind fan FERRARI , JAMES ALLINSON, reprezinta ''luminita de la capatul tunelului''in materie de performanta pt sezonul 2014.De-si au angajat an de an numerosi tehnicieni ,scuderia nu a rupt gura targului, zbatanduse in mediocritate, s-au mai bine zis luptanduse de la egal la egal cu alde TORO ROSSO,FORCE INDIA,SAUBER, celelante echipe concurand in alta liga gen RED BULL,MERCEDES,LOTUS. ''Normal'' ca nu-i vina lui DOMENICALI a lui FRY ,e vina lui mos craciun ,pt rezultatele scuderiei, nui nimic are ''balta peste'' adica au bani destui cei de la MARANELLO pt a mai face niste castinguri in materie de tehnicieni. Dar cum spuneam , pt mine ALLINSON reprezinta speranta pt 2014.
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru