Alonso a testat o noua aripa fata in Australia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.03.2010
Fernando Alonso a evaluat o noua aripa fata pentru monopostul Ferrari in antrenamentele din Australia, care va fi implementata si pe monopostul lui Felipe Massa.

Scuderia Ferrari se numara printre echipele care au introdus primele update-uri pentru monoposturi inca de la al doilea Mare Premiu al sezonului 2010.

Echipa italiana a adus la Melbourne o noua aripa fata, care a fost utilizata numai de Fernando Alonso in cele doua sesiuni de antrenamente libere de vineri, pentru ca inginerii sa poata face o comparatie directa cu versiunea precedenta. Intrucat rezultatele obtinute au fost satisfacatoare, Ferrari a decis sa implementeze noua aripa fata si pe monopostul lui Felipe Massa.

"Monopostul F10 se comporta bine pe aceste circuit, atat pe pneurile hard, cat si pe cele soft. Ambele monoposturi au fost echipate cu motoarele pe care le-am utilizat vineri si sambata in Bahrain. De asemenea, pe monopostul lui Alonso am incercat o noua aripa fata, care ne-a oferit rezultate pozitive. Maine va fi disponibila pentru ambii piloti", a declarat Chris Dyer, seful inginerilor de cursa ai Scuderiei Ferrari, pentru site-ul oficial al echipei sale.

Via | Ferrari

Taguri: Alonso, Dyer, Ferrari, Massa

Comentarii (3)

  • Ferr-Nando
    Bine baieti. Succes pe maine!!
    6 2
  • ...
    sper la ceva frumos maine dimineata:)
    2 0
  • Ferrari, Alonso si Masa
    Sper si eu in aceeasi masura in succesul lor.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru