Alonso anticipează o victorie pentru McLaren la Hungaroring

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 31.07.2011
Fernando Alonso consideră că McLaren este principala favorită la victorie în Ungaria, chiar dacă Sebastian Vettel va pleca din pole position.

Sebastian Vettel a obţinut în extremis pole positionul pentru Marele Premiu al Ungariei, însă McLaren a demonstrat că deţine un monopost competitiv, în special în regim de cursă.

Acest lucru îl determină pe Fernando Alonso să considere că echipa britanică este favorită la victorie, mai ales că Lewis Hamilton şi Jenson Button pleacă de pe locurile doi şi trei.

"Privind weekendul în ansamblu, bănuiesc că McLaren sunt un pic mai rapizi decât Red Bull. Cred că Hamilton poate avea o prestaţie mai bună în cursă, dar este adevărat şi că va pleca de pe partea greşită a grilei, aşa că Button l-ar putea depăşi. Red Bull domină calificările, dar se chinuie destul de mult în curse. Aici au avut probleme în calificări, aşa că mă aştept ca McLaren să fie foarte puternică", a declarat spaniolul.

Alonso va pleca doar de pe locul cinci al grilei de start, însă acesta susţine că rezultatul nu reprezintă o surpriză, întrucât Scuderia nu a remediat încă problemele monopostului 150 Italia în calificări.

"Am fost pe patru şi cinci la Nurburgring acum o săptămână şi suntem pe patru şi cinci aici.

În primele două sectoare suntem bine, dar în ultimul sector pierdem mult timp. Rivalii noştri fac o treabă mai bună. În calificări suntem în urmă, dar sperăm să recuperăm", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (10)

  • RedBull
    Mircea hai sari cu , comentariul tau ala "stiintific"


    Team Radio to Fernando:Ok, So Felipe is faster than you:))!!
    7 6
  • Laurentiu
    lasa ca nu se stie niciodata de 5 pe 1 ar fi ceva
    5 2
  • Davidenko
    Lasa-l domnule in pace pe Mircea! Cursa nici nu a inceput si voi deja stiti cine castiga.
    5 2
  • Halal traducere
    "va pleca de pe partea greşită a grilei". Daniel cred ca vroiai sa spui va pleca de pe partea murdata a grilei. O parte gresita a grilei nu am auzit de cand ma uit la Formula 1
    4 2
  • Halal traducere
    Un alt alexandrescu.
    2 2
  • hai d-le
    Alonso asta joaca in echipa cu meclada ca prea multe temenele le face
    1 1
  • asteptam
    28-30 de grade Celsius conform prognozei yahoo si youtube de acum 4 zile. Fanii Mclaren sunt ingrijorati deoarece temperatura de +40 la nivelul pistei, atmosfera uscata si calda la ora actuala (13:55) la Hungaroring) risca sa lasa monoposturile Mclaren in mari dificultati stiind fiind faptul ca sunt mai lente decat Red Bull si Ferarri la astfel de temperaturi.
    4 3
  • completare*
    Aceasta temperatura anuntata acum 4 zile de yahoo si youtube sunt completate conform celor doua surse de un cer senin, si lipsa norilor deasupra circuitului maghiar. Vremuri bune pentru Ferarri, sunt cei mai avantajati de actualele temperaturi, si de prezenta masiva a soarelui.
    3 4
  • Trebuie sa fie tare greu pentru Alonso sa recunoasca. Tocmai nasul lui Hamilton ...
    1 0
  • @Alonso
    Cel mai onesc comentariu referitor la sansele lui sau ale echipei la victorie. Button a castigat cursa, toti in afara de Vettel au pierdut in campionat.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru