Alonso aşteaptă acordul final al medicilor pentru a concura în Statele Unite

de Daniel Popescu
Luni, 11.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso aşteaptă un acord final al medicilor cu privire la participarea în Marele Premiu al Spaniei, în urma durerilor de spate resimţite după incidentul din Abu Dhabi.

Fernando Alonso a fost nevoit să efectueze o vizită medicală la spital la finalul Marelui Premiu din Abu Dhabi (foto), întrucât a suportat o forţă de 28 g în momentul în care a trecut peste borduri într-un duel cu Jean-Eric Vergne.

Iniţial, verificările au fost considerate de rutină, însă presa a relatat ulterior că spaniolul a mai făcut o evaluare medicală cu câteva zile în urmă.

Publicaţia italiană Gazzetta dello Sport susţine în ediţia de luni ca prezenţa lui Alonso în Marele Premiu al Statelor Unite nu este încă sigură. Potrivit sursei citate, dublul campion mondial va afla abia în cursul acestei zile dacă va putea face deplasarea la Austin.

Urmareste Automarket
Chiar dacă este puţin probabil ca Alonso să nu primească acordul final al medicilor, Ferrari are deja câteva opţiuni pentru înlocuirea acestuia.
În pole position este Jules Bianchi, care concurează în prezent la Marussia şi face parte din Academia de Piloţi a Scuderiei, în timp ce soluţia de rezervă este veteranul Pedro de la Rosa.

Alonso ar fi al doilea pilot care absentează la Austin din cauza durerilor de spate, după ce Raikkonen a decis să se opereze pentru a remedia această problemă şi va lipsi astfel în ultimele două curse ale sezonului.

Via F1SA

Comentarii (5)

  • @Daniel

    în Marele Premiu al Statelor Unite ... vroiati sa scriteti in titlu ...

    a primit deja acordul medicilor, va concura la Austin

    http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/24813380
    8 0
  • Ferrari buna treaba din noul sezon 2 piloti amandoi Bolnavi sa vedem care se insanatoseste primul cred ca de data asta pleaca Ferbabdo de la Caransebes de la SF.
    4 6
  • circ ieftin ... neputinta intinsa pe masa durerii .... inca odata , daca mai era cazul, Ferrari a gresit ca nu l-a pastrat pe Masa in locul acestui perdant ingamfat ...
    4 20
  • circ ieftin de cand cu regulamentele care avantajeaza energizantele si nu constructorii si championii de plastic in dauna pilotilor adevarati, la anul va fi comic sa vad cum se chinuie mareata echipa de formula unu
    6 2
  • GrosJan
    mare pampalau pentru cineva care piloteaza de atata timp. Cine se credea, Joe Tanto? G-urile vin din toate partile intr-o masina de F1 si fara sa faci giumbuslucuri pe vibratoare, iar Alonso in general le abordeaza foarte agresiv. Imi plac mai mult pilotii care sunt rapizi fara sa se chinuie prea mult, curat, precum Button sau Vettel
    Si nu-mi bagati faza ca n-are masina ca de multe ori Massa a scos timpi mai buni fara sa procedeze asa
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru