Alonso, convins că nu va mai fi eliminat mult timp din prima parte a calificărilor

de Daniel Popescu
Sambata, 28.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso este convins că nu va mai dura mult până când McLaren va fi capabilă să promoveze în fazele superioare ale calificărilor.

Nu cred că voi mai vorbi mult timp cu voi după prima parte a calificărilor.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
McLaren a fost eliminată cu ambii piloţi încă din prima parte a calificărilor din cadrul Marelui Premiu al Malaysiei, la fel cum s-a întâmplat şi în etapa precedentă din Australia.

Echipa a înregistrat însă progrese în termeni de performanţă, motiv pentru care Fernando Alonso, care va lua startul doar de pe locul 18, anticipează că această perioadă dificilă nu va mai dura mult timp.

"Nu a fost prea dificil sau neaşteptat. Ne chinuim cu ritmul, dar progresele înregistrate cu monopostul după Australia au fost fantastice. Nu cred că voi mai vorbi mult timp cu voi după prima parte a calificărilor", a declarat el.

A fost o decizie bună să mă alături celor de la McLaren Honda. Dacă vrei să-i baţi, trebuie să faci ceva diferit şi într-un fel să-ţi asumi riscuri.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
De altfel, în ciuda rezultatului dezamăgitor, Alonso a avut puterea să glumească atunci când a făcut referire la progresele înregistrate de McLaren comparativ cu Mercedes pe parcursul ultimelor două săptămâni.
"Facem progrese mari. Dacă putem îmbunătăţi cu 1.5 secunde la fiecare două săptămâni, în trei sau patru curse ar trebui să fim în pole position", a adăugat el râzând.

În acest context, dublul campion mondial insistă că nu regretă plecarea la McLaren, în ciuda faptului că fosta sa echipă Ferrari a devenit deja a doua forţă a Formulei 1.

"Când am văzut că Mercedes este cu o jumătate de minut în faţa tuturor a fost clar că a fost o decizie bună să mă alături celor de la McLaren Honda. Dacă vrei să-i baţi, trebuie să faci ceva diferit şi într-un fel să-ţi asumi riscuri, deoarece vei rămâne mereu în urmă dacă doar copiezi", a mai precizat el.

Via F1i

Comentarii (20)

  • Ha,ha,ha...
    Poi chiar cu o jumatate de minut nu erau cei de la Mercedes in fata tuturor,poate fata de Mclaren?! :)))
    Veti face voi ceva deosebit si nu "copiati",insa trebuie sa va si iasa, (ex.motorul rotativ dezvoltat de Mazda,spectaculos dar dificil in expoatare,doar pentru impatimiti,din pacate).O da putin cu manta spre Ferrari,parerea mea,dar vina pentru nereusitele sau semi esecurile lui de acolo...se impart egal,intre toti cei ce au fost acolo.Nu a castigat titlu(ri) cu ei,dar a mancat o paine buna,si s-a descurcat foarte bine cu ceea ce a avut la dispozitie,parerea mea.
    12 8
  • F1 Vision
    Este evident ca fac progrese, singura intrebare este: restul stau cumva pe loc?

    Cat despre copiat, daca nu ma insel cei de la McLaren au copiat destule de la Red Bull, nu se pune nu-i asa?

    Sunt dragute declaratii dar deh, sunt doar declaratii. Rezultatele sunt si se vad pe pista.
    8 13
  • @F1 vision , ai grija ca intri iar in gura lui mircilica , Honda cred ca pe la jumatatea compionatului va sti exact unde se afla ,,,succes ,,
    10 3
  • Anakonda
    Acolo o sa ramai falcos ipocrit si individ cu caracter mizer ,locurile 14 20 ti se potriveste pentru ca ai avut la Ferarri 4 ani masina buna si ai dat vina pe altii pentru nereusitele tale,altii au rupt parapeti pentru tine sa castigi tu curse si tu speri la mai mult acum?
    14 22
  • F1 Vision
    @ss76: N-am ce discuta cu "Mirciulica" asa ca nu-i bai. Si plus mai este mult pana la finalul campionatului, nu cred ca conteaza declaratiile ci rezultatele de pe pista.
    6 6
  • Din fericire pentru mine si din pacate pt el e doar convingerea lui si sper sa ramana asa.
    1 2
  • @anoconda nu esti decit o rima nenorocita ,
    8 5
  • nu inteleg atitudinea diletanta a lui F1Vision. In decurs de cateva ore posteaza si cu userul oficial "AndreiF1" iar apoi si in mod anonim cu F1Vision.
    7 6
  • Anakonda
    hau!ia uite ce suferinta pe ei ca i falcosu de rasu curcilor ,si de kimi nu mai pot eu,de barba aia jegoasa imi este mie ciuda ca de betiv are el musterii lui.ca tine ferarule,nu esti de acord ca a stricat pe unde a mers?hai sa fim seriosi a aruncat cu matraguna peste tot pupatil sa va saturati
    6 12
  • Baieti, la cat e cursa maine dupa ora de vara (ora care se schimba la noapte)? 9 sau 10 dupa ora de vara?
    5 5
  • Sunt sigur ca are dreptate. Mai de 18 ori anl asta si... gata, a scapat ;))
    3 1
  • martin
    @anakonda-probleme cu nervii? nu te vor femeile? :)))
    6 0
  • @anakonda
    Nu-ti agita prea tare neuronul, poate il pierzi
    5 0
  • anul
    1 2
  • la 10 este, cu o ora inainte, adica 9 devine 10.
    0 0
  • Alonso, convins că nu va mai fi eliminat mult timp din prima parte a calificărilor

    bai ce titlu. Nici in cele mai pesimiste visuri ale fanilor nu era varianta asta
    1 0
  • mai rai ca femeile....
    5 2
  • Mirciulica nu te lasa.....
    5 2
  • @Mclaren_Mircea_1984
    Intrebi de ora in toate posturile?!Exact ca si comentariile ce le faci...pe langa si degeaba!
    Si nu stiu de ce nu stai linistit,la ce te stresezi cu cursa,si asa nu ai ce vedea...tu ?! :))))))))
    3 4
  • TractoruL
    Nu puteti da vina pe un pilot atata timp cat echipa cu o multime de ingineri nu e in stare sa scoata un monopost competitiv.Vetel e un pilot norocos cu tupeu nu neaparat cel mai bun.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru