Alonso critica speculatiile despre motoarele Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.04.2010
Fernando Alonso sustine ca motoarele Ferrari nu au probleme la valve sau la circulatia aerului, asa cum a speculat presa internationala saptamana trecuta.

Publicatia germana Auto Motor und Sport a relatat saptamana trecuta ca Ferrari a identificat defectiuni la motor care au cauzat numeroase probleme pentru Fernando Alonso in primele curse ale anului.

Sursa citata mentiona ca defectiunile au legatura cu valvele motoarelor si cu circulatia aerului, insa Alonso a negat luni aceasta ipoteza.

“Am descoperit problemele pe care le aveam cu motoarele. Stiu ca s-au scris anumite lucruri despre valve si sistemul de circulatie al aerului, dar aceste lucruri sunt complet false, asa cum se intampla de obicei. Asa ca suntem tacuti pentru ca am descoperit problemele si vom incerca sa parcurgem restul motorului cu un motor 100% fiabil”, a declarat pilotul Scuderiei Ferrari in cadrul unui eveniment media gazduit la Madrid.

Via | Autosport

Taguri: Alonso, Ferrari, motor

Comentarii (2)

  • Mama Matura
    "restul motorului cu un motor 100% fiabil”"... something is fishy here... very very fishy :)
    11 3
  • Mama Nat
    Deh... nu stie Alonso romaneste bine...
    a pocit-o si el :D
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru