Alonso debuteaza luni in echipamentul Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.01.2010
Fernando Alonso va aparea luni pentru prima oara in echipamentul Scuderiei Ferrari, in timp ce echipa efectueaza primele teste de siguranta ale noului monopost.

Desi a semnat cu Ferrari inca de la finalul sezonului precedent, Fernando Alonso nu a putut imbraca combinezul Scuderiei pana in prezent, intrucat contractul sau cu Renault a fost valabil pana pe 31 decembrie.

Prima ocazie pentru pilotul spaniol sa fie imbracat complet in rosu se va ivi in aceasta dupa-amiaza, la evenimentul media traditional de ski organizat de echipa in statiunea Madonna di Campiglio. Alonso va fi acompaniat de noul sau coechipier Felipe Massa, in timp ce seful Stefano Domenicali se va alatura pilotilor in cursul zilei de marti.

Evenimentul, la care va participa si echipa de MotoGP Ducati, se va incheia sambata, 16 ianuarie.

DEZVOLTAREA MONOPOSTULUI 281

In timp ce Alonso va debuta oficial la Ferrari, inginerii Scuderiei lucreaza intens la dezvoltarea monopostului pentru sezonul 2010. Acesta a primit deja numele de cod 281 si a inceput sa fie testat din punct de vedere al sigurantei. In plus, Ferrari a confirmat cu aceasta ocazie ca va participa la sesiunea de teste de la Valencia ce va incepe pe circuitul Ricardo Tormo pe 1 februarie, insa italienii nu au anuntat inca data lansarii noului monopost.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru