Alonso evită să comenteze ordinele de echipă din Germania

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.07.2010
Fernando Alonso a refuzat să comenteze ordinele de echipa impuse de Scuderia Ferrari în Marele Premiu al Germaniei.

Conversele de la Hockenheim continuă să ţină prima pagină a presei internaţionale chiar şi în paddock-ul de la Hungaroring.

În timp ce Felipe Massa insistă că nu este pilotul numărul doi al Scuderiei Ferrari, Fernando Alonso a refuzat să răspundă direct jurnaliştilor atunci când a fost întrebat dacă este corect să câştige titlul mondial prin ordine de echipă.

"Nu am nimic de spus despre nicio polemică, nicio echipă, nu am nicio părere despre nimeni. Există multe opinii şi multe lucruri care s-au spus în ultimele două zile. Singurul lucru important pentru noi este că monopostul este competitiv şi ne putem descurca bine aici în Ungaria. Dacă alţi oameni au opinii le respectăm, dar ne concentrăm pe treaba noastră", a declarat dublul campion mondial, care joi a împlinit 29 de ani.

În plus, Alonso a refuzat să facă orice fel de comentariu atunci când a fost întrebat dacă la McLaren au existat ordine de echipa în 2007, atunci când l-a avut drept coechipier pe Lewis Hamilton.

"Ce s-a întâmplat aparţine trecutului şi nu avem nimic în plus de spus.

Am spus tot în Germania, la fel ca şi preşedintele nostru (n.r - Luca di Montezemolo)", a adăugat el.

Pe de altă parte, spaniolul consideră că nu piloţii sunt cei care au puterea de decizie în cadrul unei echipe şi crede că aceştia nu au nicio influentă în privinţa modului în care este stabilit regulamentul Formulei 1.

"Sunt acelaşi şi, ca întotdeauna, voi lupta pentru cele mai bune lucruri posibile, pentru echipă, pentru sport şi sper să mă descurc bine în carieră. Ca piloţi nu suntem în măsură să decidem nimic. Îi vom lăsa pe cei care ştiu mai bine decât noi să decidă ce este mai bine pentru sportul nostru. Sunt sigur că vor decide ce cred că este mai bine. Noi doar pilotam maşini", a încheiat el.

Via | Reuters

Taguri: Alonso, Ferrari, Massa

Comentarii (12)

  • Acelasi caracter, acelasi Alon
    din pacate....
    Cine s-ar fi asteptat sa declare altceva?
    E mare pacat pentru privitorii si fanii acestui sport ca o mana de oameni isi bat joc de sentimentele lor. Un pilot destul de bun insa cu un caracter josnic, septic, inuman, egoist si lista adjectivelor negative poate continua.
    8 9
  • are cineva un link
    pt practice 1
    3 1
  • Link live
    http://jhontvrace.blogspot.com/2010/07/channel-1.html
    http://www.firstrow.net/watch/22667/1/watch-formula-1-hungary-grand-prix-%5Bpractice-1%5D.html
    7 1
  • varzaaaaaa
    "Ca piloţi nu suntem în măsură să decidem nimic. Îi vom lăsa pe cei care ştiu mai bine decât noi să decidă ce este mai bine pentru sportul nostru. Sunt sigur că vor decide ce cred că este mai bine. Noi doar pilotam maşini" --> Cu alte cuvinte da vina pe Ferrari... Mai bine tacea decat sa spuna asa mizerie. Cat tupeu. RUSINE!!!
    5 10
  • boghyb
    michael_schumacher
    Cu nickename-ul asta nu esti deloc in masura sa vorbesti de tupeu si rusine.Mai mare nesimtiti decat ala din poza ta nu a fost si nici nu cred ca o sa fie nimeni in Formula 1 !
    7 4
  • boghyb
    michael_schumacher
    nesimtit*
    6 4
  • eu ca pilot
    ca pilot nu l-as fi depasit pe massa decat printr-un duel roata la roata, chiar daca as fi abandonat, oricum alonso o sa termine campionatul la diferenta mare de puncte fata de primul loc.
    4 4
  • boghyb
    ulianimi
    Cum aveti bai nene tupeul sa vorbiti voi de duel roata la roata cu sCHUMACHER in poza de langa nickname cand asta a facut ce a facut pe vremea cand concura alaturi de Barichello in echipa ? Asta a fost si ideea celor de la Ferrari ... sa evite incidente de genul celui din Turcia dintre Webber si Vettel !
    5 2
  • saracul alonso,
    eu cred ca declaratia asta vine in urma operatiei de lobotomie.
    2 2
  • Spaniolas
    e comic rau
    Trancane cand nu vrea sa stie nimeni parerile m'neasale. Iar cand e cazul sa declare ceva ... nici nu vrea nici nu e in stare.
    1 2
  • Spaniolas
    e si mai comic
    Ciudata maniera de a "lupta pentru sport" !!! bai Alfonzo
    2 2
  • Ma intreb cat de mult s-a bucurat el de o asemenea victorie...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru