Alonso explică particularităţile circuitului de la Austin

de Daniel Popescu
Miercuri, 13.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso explică modul în care piloţii trebuie să abordeze un tur de circuit la Austin, gazda Marelui Premiu al Statelor Unite de la sfârşitul acestei săptămâni.

Circuitul de la Austin s-a bucurat de un real succes cu ocazie ediţiei inaugurale din 2012, iar piloţii au căpătat deja experienţă pe pista care găzduieşte Marele Premiu al Statelor Unite.

Fernando Alonso, unul dintre piloţii Scuderiei Ferrari, explică însă faptul că circuitul reprezintă în continuare o provocare, întrucât primul viraj este la capătul unei zone de ascensiune destul de abruptă.

În plus, există o lungă linie dreaptă la capătul căreia piloţii trebuie să frâneze brusc de la aproximativ 315 km/h la numai 80 km/h, în treaptă a doua de viteză. 

Comentarii (3)

  • *Ranitul* vorbeste ??? .... hai sictir javra platita ! Ferrari si-a luat cea mai mare teapa cu tine .... ingamfat fara valoare !!!! Am fost, SUNT si voi fi fan Ferrari dar nu cu un asemenea sofer in echipa !!!!
    7 20
  • Andrei
    Ar fi frumos un podium pentru Fernando Alonso. Forza!
    7 3
  • ayrton4ever
    @unul... Mda, nu e doar sofer... e pilot. Te roade frustrarea de esti asa agresiv? :))) Iti versi problemele sociale si de acasa pe Alonso? :)) Vezi ca el sufera cand citeste ce ai scris, sa stii :)))... De ce nu inghiti tu tot flaconul de pastile... facand un bine societatii... :D
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru