Alonso: "Ferrari trebuie să găsească breşe în regulamentul tehnic"

de Daniel Popescu
Joi, 13.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a găsit soluţia pentru ca Ferrari să aibă un monopost competitiv anul viitor: echipa trebuie să exploateze la maxim orice breşe a regulamentului tehnic.

Fernando Alonso a fost foarte aproape să câştige titlul mondial în sezonul recent încheiat, în ciuda faptului că Ferrari a avut un monopost mai puţin competitiv decât rivalii de la Red Bull Racing, în special în prima parte a anului.

Spaniolul admite că Ferrari trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele în sezonul următor şi le transmite inginerilor un mesaj important: să copieze strategia Red Bull şi să exploateze la maxim orice breşă din regulamentul tehnic.

"Au existat câteva incidente în care celelalte echipe au fost la limita regulamentului, dar nu a fost vorba despre noi. Asta s-a întâmplat şi se va întâmpla întotdeauna. Totuşi, şi noi trebuie să gândim în limitele regulamentului în timp ce ne uităm şi la unele breşe, aşa cum au făcut celelalte echipe, pentru a ne îmbunătăţi performanţele", a declarat spaniolul în cadrul unui eveniment media organizat la Madrid.

Via GMM

Comentarii (6)

  • Newey a spus asta. Declaratia asta a lui Alonso trebuia sa o ia la "puricat" dezvoltatorii Ferrari nu sa le-o reintoarca.
    2 2
  • alonso
    Simplu mai Alonso: Ignora steagurile galbene. Mare chestie. Si pe urma spune-le ca exista un prieten imaginar, care flutura special pentru tine un steag verde. Mare chestie - italienii se pricep la minciuni. Insa mi-e mila(si sila) ca Ferrari s-a lasat cu una cu doua. Ma asteptam sa isi impuna parerea si puterea pe care o are in F1. Macar sa ceara clarificarea lucrurilor cu dovezi clare(dovezi, nu declaratii si nici prieteni imaginari).
    Dar atat timp cat voi(Ferrari) nu sunteti in stare sa luptati la masa verde, mi-e teama ca nu veti reusi niciodata sa gasiti brese in regulament, caci pentru asta trebuie sa te agati de orice, absolut orice si sa lupti pentru acel lucru, oricat de mic.
    7 3
  • Ca sa vezi si sa nu crezi !
    Sint si topuri in care nu Vettel e considerat cel mai bun

    Fernando Alonso, votat cel mai bun pilot al anului de conducătorii echipelor de F1

    http://www.mediafax.ro/sport/fernando-alonso-votat-cel-mai-bun-pilot-al-anului-de-conducatorii-echipelor-de-f1-10390939
    5 2
  • Hamilton a fost cel mai bun!Fara atatea abandonuri Ham pleca de la McLaren cu un nou titlu castigat.Sau poate nu mai pleca...
    2 3
  • Alonso cel mai bun la pomeni in2012.Au uitat aia sa specifice asta.Daca ar fi sa calculam valoarea masinii ,a pilotului si a punctelor adunate cel mai bun ar trebui sa fie Kimi.Mai ales ca a revenit dupa 2 ani de absenta.
    3 6
  • alonso!!!!!bai frate nu am citit niciodata ceva mai penibil ca ce ai spus tu.ferrari marea echipa ferrari a ajuns acum sa se agate de un amarat de steag ca sa castige ceva?nu asa se castiga o cursa si nu asa se iese campion mondial la masa verde.pana la urma vettel asta ,apropo nu sunt fan vettel consider doar ca a scos maximul dintr o masina excelenta ,in ultima cursa a fost acrosat ,a fost pe ultimul loc in cateva tururi a ajuns in spatele lui alonso ,chiar asa alonsa asta sa merite sa iasa campion mondial?pana la urma de ce nu ar merita kimi care dupa o pauza de 2 ani vine in formula 1 si iese pe locul 3 la general.in fata imensilor ,fabulosilor ,uluitorilor piloti webber si massa.eu cred ca a venit vremea ca ferrari sa isi arate adevarata valoare si sa scoata o masina buna ca are vreo 5 6 ani de cand traieste dupa urma istoriei si a numelui.o scaldati acum toti si va luati de acel steag recunoasteti o data macar ca redbull in ultimii ani v a facut varza, ca despre asta e vorba.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru