Alonso: "Ferrari trebuie să înceapă în forţă sezonul 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.09.2011
Fernando Alonso a avertizat Ferrari că trebuie să contruiască un monopost competitiv de la prima cursă a sezonului 2012 pentru a putea lupta pentru titlul mondial.

Speranţele Scuderiei Ferrari de a cuceri titlul mondial au fost năruite în ultimii ani de starturile modeste de sezon şi de absenţa unor inovaţii care să facă diferenţa.

Chiar dacă ulterior au reuşit să-şi îmbunătăţească performanţele pe parcursul sezonului, a fost prea târziu pentru a mai cuceri titlurile mondiale. Fernando Alonso, care concurează pentru italieni de anul trecut, este conştient de aceste probleme, motiv pentru care a avertizat că Ferrari trebuie să dezvolte un monopost competitiv de la prima cursă a sezonului.

"Din păcate, acest sezon este aproape încheiat, iar campionatul va fi în mâinile celor de la Red Bull. Trebuie să ne concentrăm pe anul viitor şi trebuie să fim competitivi de la prima cursă din 2012. Suntem încrezători, noi suntem Ferrari şi trebuie să fim competitivi. Avem oamenii necesari, oameni talentaţi, designeri buni şi ingineri buni. Probabil că acest sezon a fost prea uşor pentru Sebastian Vettel, pentru că acum, cu şase curse înainte de finalul sezonului, are şansa de a câştiga matematic titlul, dar anul viitor mă aştept la o concurenţă mai mare", a declarat spaniolul la o petrecere organizată de Ferrari în Singapore.

Via | Reuters

Taguri: Alonso, Ferrari

Comentarii (1)

  • @2012
    Din pacate sansele de a lupta la titlul in 2012 sunt nule atata timp cand inca Domenicali este seful echipei. Ferrari la revedere, pregatiti-va pentru inca 20 de esecuri constante. Bine ca Di Monte are incredere in Domenicali, probabil este senil sau pur si simplu ii este rusine sa recunoasca adevarul.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru