Alonso, frustrat de abandonul din Belgia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.08.2009
Fernando Alonso si Flavio Briatore si-au exprimat dezamagirea pentru abandonul de la Spa din cauza unui incident in primul viraj, considerand ca monopostul era foarte rapid.
Alonso, frustrat de abandonul din Belgia

La randul sau, Romain Grosjean sustine ca a abandonat din cauza lui Jenson Button si regreta ca nu a ajuns la linia de sosire.

Via | Renault

Comentarii (6)

  • La mine Alonso are -2!
    Multumesc
    0 0
  • @admin
    Alonso plus dar Briatore minus si amandoi sunt dezamagiti? De ce trebuie sa ia minus Briatore? Ce vina au avut ei ca au fost loviti de altii?
    0 0
  • Am gresit...e corect!
    :P
    0 0
  • Dani ...
    crismar56 are dreptate: ori sunt amindoi dezamagiti ori ba. Pina si textul spune acelasi lucru: "Fernando Alonso si Flavio Briatore si-au exprimat dezamagirea ". Asa e foarte confuz :O
    0 0
  • Renault cu "+"...
    Monopostul lui Alonso a mers "perfect" pana in preajma locului 3 (desi nu trecuse la boxe pentru realimentare si schimbul de pneuri...), dupa care acel capac al rotii dreapta fata nu a vrut sa se mai desfaca (chiar daca suferise in urma coliziunii din primul tur) si asta a condus la retragerea din cursa a masinii...Dar intrebarea este de ce...? Probabil a fost vreo "lipitura" magica intre acel capac si pneu, iar o data cu schimbarea pneului nu a mai functionat "magia" ... Sa nu ma considerati rautacios, dar nu stiu de ce a primit Renault-ul puncte pozitive, cand masinile lor nu au terminat cursa indofernet de motive...
    0 0
  • renault
    renault n-a avut nicio vina de data asta,pur si simplu Fernando a avut noroc ca n-a abandonat dupa primele viraje.In niciun caz "-"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru