Alonso, impulsionat de noul upgrade introdus de Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.06.2010
Fernando Alonso este încrezător că noul sistem de evacuare implementat pe monopostul F10 va ajuta Ferrari să înregistreze progrese la Valencia.

Ferrari va introduce în Marele Premiu al Europei din acest weekend un update semnificativ pentru monopostul F10, care include un nou sistem de evacuare. Acesta este similar cu cel utilizat de Red Bull Racing încă de la startul sezonului şi permite evacuarea gazelor de eşapament prin deflectorul spate.

Fernando Alonso a evaluat noul upgrade într-o zi de teste în scop publicitar şi spune că este mulţumit de progresele semnalate în privinţa performanţei.

"Suntem mulţumiţi de treaba făcută în ultimele două săptămâni. Sosim aici cu un pachet bun şi suntem calmi în privinţa aşteptărilor. Am pilotat în spatele unei maşini care filma, iar maşina a fost foarte stabilă la 60 km/h. Cred că în antrenamente vom avea un răspuns mai bun. Ne aşteptam să facem un pas înainte, dar toate echipele vor aduce părţi noi aici. Cel mai important lucru este să confirmăm că suntem competitivi aici, aşa cum am făcut şi în Canada, şi să îmbunătăţim maşina", a declarat spaniolul.

Pe baza acestui update, dublul campion mondial spera ca Ferrari să lupte pentru victorie cu Red Bull şi McLaren, însă admite că Scuderia a trecut prin evoluţii oscilante pe parcursul acestui an.

"Va fi interesant să vedem cum decurge cursa.

Am fost mai buni pe anumite circuite, iar pe altele am avut probleme, aşa că performanţele au fost mai bune sau mai rele în ultimele două curse. Sperăm să ajungem la un nivel competitiv de luptă cu McLaren şi Red Bull", a mai precizat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru